Kaktus nabídne od konce července větší datové balíčky

18
Kaktus nabídne od konce července větší datové balíčky
Fotografie: Kaktus
  • Nové datové balíčky nabídnou až 2,5 GB dat za 300 Kč měsíčně
  • Navrch dostanete ještě 50 % dat pro vybrané sociální sítě
  • Balíčky vstoupí v platnost 30. července

Mobilní operátor Kaktus, který využívá sítě T-Mobilu a patří s 80 tisíci zákazníky k těm úspěšnějším virtuálům na českém trhu, spustí 30. července novou nabídku datových balíčků. Zákazníci si budou moci vybrat ze čtyř měsíčních balíčků s větší porcí dat a speciálním bonusem pro sociální sítě.

Nové datové samoobnovující balíčky mají až trojnásobné množství dat oproti dosavadním řešením. Ke každému aktivovanému balíčku uživatelé zároveň získávají 50% extra porci dat navíc pro využití právě na sociálních sítích Facebook (vč. Messengeru), Instagram, Snapchat a Twitter.

měsíční paušál 100 Kč 150 Kč 200 Kč 300 Kč
datový balíček 500 MB 1 GB 1,5 GB 2,5 GB
data pro sociální sítě 250 MB 500 MB 750 MB 1,25 GB

„S novými balíčky jsme rovnou spojili úpravu stávající nabídky Facebooku zadara. Děláme to proto, aby nabídka splňovala požadavky na tzv. síťovou neutralitu, Facebook zdarma tak stávající zákazníci budou moci využívat do 29. 7. 2017,“ vysvětluje David Milota, segmentový manažer předplacených služeb. „Dnes už mladí nejsou jen na jedné sociální síti a tak věříme, že nové balíčky s extra daty pro sociální sítě bohatě původní nabídku vynahradí. Všechny balíčky bude možné zároveň bez starostí využívat i v rámci EU bez jakéhokoliv příplatku.“

Po vyčerpání extra dat na sociální sítě budou zákazníci využívat data, která jsou součástí samoobnovujícího balíčku, po jejich vyčerpání půjde jednoduše dokoupit balíček nový. Pro občasné surfaře zůstanou v nabídce dva dosavadní balíčky s 80 MB dat za 50 Kč a 200 MB za 100 Kč, které jsou platné po 30 dnů a automaticky se neobnovují. Po jejich vyčerpání si muže zákazník zvolit, zda si chce koupit nový balíček, nebo do konce platnosti surfovat se sníženou rychlostí.

Všichni zákazníci Kaktusu si budou moci balíčky aktivovat od 30. července 2017 přes samoobsluhu Moje služby či v mobilní aplikaci, která získá ke stejnému datu novou podobu na platformách iOS a Android.

Stáhnout Kaktus

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Petr
Půjde původní 80MB/50Kč balíček dál používat na prodlužování platnosti dat, i když nově manuálně jako u minut?
Jakub
Za 5minut 12... Už jsem málem přešel zpět k T-mobilu za 320/10GB. Ale pokut bude za 150kč 2,5GB tak není co řešit. Jen doufám, že podmínky zůstanou stejné... Jen se změní objem dat.
hroch
tak nejak me udivuje ze nikdo k tomu nedoda B. tzn prasarnu ze po vycerpani dat mate utrum
PavelD
Asi letos zněním podruhé operátora. Přešel jsem od mobil.cz k sazkaMobilu, ale ten je už taky nevýhodný. Jdu ke Kaktusu. Jdu generovat ČVOP.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze