Jak vypadá HTC Sense 7 na Androidu 5.0? Koukněte se na obrázky

10

Několik výrobců se již vyjádřilo k tomu, na kdy plánují aktualizaci svých zařízení na Android 5.0. Mezi těmito výrobci bylo i HTC, které však nad čistý Android nasadí svojí nadstavbu Sense 7.0. To, jak bude vypadat, si můžete prohlédnout na nových snímcích.

Pokud vlastníte některý z telefonů ze seznamu v tomto článku, pak již určitě netrpělivě čekáte na vydání aktualizace Android 5.0. To, co jsme doposud nevěděli, je to, jak bude Sense v nové verzi vůbec vypadat. To se nyní mění a na internet se dostaly první snímky z připravované verze Sense 7. Jedná se tak o brzkou verzi nového prostředí a ve výsledku může prostředí vypadat trochu jinak. Zároveň také není potvrzená kredibilita těchto snímků, takže je nutno je brát s rezervou. Nic však zatím nenasvědčuje tomu, že by právě takto nová verze vypadat neměla.

TIP: Chystá se HTC Desire 820 mini: pod 5 palců nepůjde

Snímky z nového prostředí

Zdroje: youmobile.org

Diskuze ke článku
Mates
No to je fakt nádhera!!, hnus jak prase!!. Tady už chybí jenom tam dát displej ze Siemens S25, který měl tuším 4 barvy a výjde to nastejno :). Ach jo, kam to spějeme. :))
Marek Smékal
Marek Smékal
Mě se to docela líbí :) S HTC tedy nemám nic společného, a novější modely jsem nikdy neměl, ale za mě to vypadá pěkně :) Obecně se mi ten „flat” design a pastelové barvy jako ze školky líbí :D
Htc
Za mě super :) buď čistý android nebo Sense 6, ostatní nadstavby nic moc.. jsou takový preplacany

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze