Jak si Nokia 9 PureView vede za zhoršených světelných podmínek?

17
Jak si Nokia 9 PureView vede za zhoršených světelných podmínek?
  • Na Nokii 9 PureView již dorazil finální software, a tak jsme opět vyrazili fotit
  • Zatímco během dne se chlubí dobrými výsledky, večer má problémy se ostrostí
  • Kvalitu snímků můžete zhodnotit sami

Na Nokii 9 PureView v uplynulých dnech dorazila důležitá aktualizace, která měla napravit mnoho problémů. Na nic jsme tedy nečekali s telefonem jsme vyrazili pořídit další sérii fotografií, tentokrát za zhoršených světelných podmínek. Posouzení kvality ponecháme na vás.

Testovací snímky si můžete prohlédnout v galerii níže (pro přiblížení stačí kliknout na ikonku lupy).

Ukázkové snímky v původním rozlišení

Ukázkové fotografie v plném rozlišení

Sérii dalších snímků ve srovnání s konkurencí pro vás již připravujeme, těšit se můžete i na plnohodnotnou recenzi, které se dočkáte již za týden. Pokud si chcete stáhnout fotografie ve formátu DNG v zazipovaném souboru, klikněte zde.

Diskuze ke článku
Petr
Co do barvy a detailu to jsou krásné fotky, ostrost jim schází. Zajímalo by mě jak velký vliv by měla optické stabilizace.
Mara Studna
Mara Studna
Fotka nevypadají zle,škoda,že místo většinu fotek z vestibulu metra a parkovacích prostor v garážích nedoplnili noční snímky Prahy,ale jinak fotky jsou solidní.
Honza
Tak jsem čekal lepší fotky :-(, jsou tak nějak rozmazané. Měl jsem starou nokii N85 a rozmazaných fotek moc nedělala (měla ale větší šum), ale todle (čekal jsem víc).....nic moc. Chtělo by to tu stabilizaci. Tak to by mě teda zajímala konkurence S10e, který je tak nějak za stejnou cenu. Nebo pak už jen Google P3, Ten by to snad vyfotil lépe. První fotka dobrá, ale pak ta garáž a metro, hrůza ….
JoeBlack
No co taky čekat.
Na HDR nebo bokeh velice dobré, ale na jiné scény hold významně pokulhává za konkurencí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze