Jak reaguje veřejnost na BlackBerry Passport? Podívejte se na videu

29

O tom, že je BlackBerry Passport vskutku nevšední zařízení, není pochyb. Server Mashable natočil video, na kterém zachytil první dojmy šesti lidí, kteří měli možnost si Passport osahat poprvé v životě. Na to, jak se jim telefon líbil/nelíbil, se můžete podívat sami.

Server Mashable si připravil zajímavé video, ve kterém dal do rukou šesti lidí nový BlackBerry Passport, což je nová vlajková loď BlackBerry. Ti pak vyjádřili svoje první dojmy z používání a kritice se nevyhnul hlavně zvláštní poměr stran displeje a celkové rozměry telefonu, které účinkujícím připadali nepochopitelné. Passport se nevyhnul ani přirovnání ke kalkulačce.

TIP: BlackBerry Passport oficiálně: zajímavá ostružina konečně na veřejnosti

Jako plus byla však zmíněna klávesnice a velmi ostrý displej. Velmi „důležitým“ prvkem je také údajně přítomnost Emoji. Celkově jsou první dojmy z Passportu velmi rozpačité a dostalo se i na poznámku ve smyslu „BlackBerry stále něco vyrábí?“. Hlavním problémem tak není software, ani výkon telefonu, ale očekávaně netypické rozměry, které fanoušky mobilních telefonů rozdělí na dva tábory. Jak se Passport líbí vám?

Zdroje: mashable.com

Diskuze ke článku
kazan
Podle mě je passport velice designově povedený kousek. Je to radost pohledět, kam se hrabou ty všední plácačky.
dharmah
Podľa mňa je tiež veľmi krásny, výborné spracovanie. A displej je preto taký veľký, aby sa lepšie na nom pracovalo z obsahom. A prečo je na ňom fyzická klávesnica? Prečo je na počítačoch a notebookoch klávesnica? Pretože počítače a notebooky sú pracovné prevažne nástroje, a dotyková plocha nikdy klávesnicu nenahradí. Celodotykové smartfóny sú skôr na konzumáciu obsahu. Prečo je taký veľký a široký? Nedívajte sa na BlackBerry pasport ako na mobil, či smartfón, ale ako mikro- notebook, alebo malú prenosnú pracovnú stanicu.
jirka
strašný :) jako kalkulačka pro slepýho řezníka ale asi good
dharmah
Dojem 6 ľudí nieje smerodatný. Tento článok a video nič nevypovedá. 6 ľudí náhodou nájdem čo budú kľudne rozpačito reagovať aj na iPhone 6. A tiež opačne. Zaujíma ma spracovanie použiteľnosť a pracovné nasadenie. To všetko blackBerry spĺňa

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze