iPhone 6 a 6 Plus se začne prodávat již 19. září

10

Apple Keynote přinesl zatím dva nové iPhony, které se začnou prodávat již v druhé polovině září v USA. Kdy se dočkáme i u nás? Známe také ceny pro americký trh a datum vydání iOS 8.

Apple představil dva nové „velké“ iPhone – iPhone 6 a iPhone 6 Plus. Jak už tomu bývá, předobjednávky na sebe nenechaly dlouho čekat. Ty začnou již tento pátek, 12. září, a obyvatelé USA nové iPhony získají již 19. září. Do konce tohoto roku se oba nové produkty začnou prodávat v celkem 115 zemích na světě. Předpokládáme, že se Česká republika ocitne v tradiční druhé vlně a vydání do konce roku pohodlně stihne.

17. září bude dostupný iOS 8 pro iPhone 4S a novější a iPad 2 a novější, případně také iPod Touch 5. generace.

Apple Keynote

Apple představil i ceny. Ty jsou určené pro americký trh a platí pro nové zákazníky, kteří si iPhone objednají s kontraktem u operátora. iPhone 5c tak mohou američtí uživatelé získat zdarma, 5s za 99 dolarů. Nový iPhone 6 za 199 dolarů a iPhone 6 Plus za 299 dolarů s pamětí 16 GB, za 64GB verzi to je 399 dolarů a za 128 GB už 499 dolarů.

Apple Keynote

Zdroje: live.theverge.com

Diskuze ke článku
hop
Mate chybu ve clanku.IP6 plus se zacne prodavat za 299$ ne za 199$.
sdsds
Máte tam chybu v texte, 6+ je za 299USD
mental.disease
Tak Apple vždy rýchlo od predstavenia nasadí mobily do predaja..

Ale čo predviedla Motorola 5. Septembra je asi svetový rekord. Hneď v ten deň sa začali predávať Moto X a Moto G 2nd. Generation okrem Spojených štátov, v Indii, Francúzsku, Anglicku, Brazílii, Španielsku a Nemecku
Ronald
Kolik bude stát Iphone 6 u nás ? Btw.. co je to ta dvouletá smluva ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze