Internetový prohlížeč od HTC končí, alternativ je dostatek

Pokud patříte mezi vlastníky smartphonu od HTC a využíváte předinstalovaný prohlížeč, můžete se s ním pomalu rozloučit. Od konce listopadu totiž HTC ruší jeho podporu a dále jej již nabízet nebude. O internet však vlastníci HTC nepřijdou, alternativ je více než dost, HTC navíc nabízí i klasický Google Chrome.

HTC se postupně snaží mazat duplicitní aplikace ze své nabídky, dalším takovým příkladem je eliminace HTC Internetu, tedy defaultní aplikace pro prohlížení internetu přímo z dílen HTC. Tchajwanský výrobce podporu pro tento prohlížeč ukončí k poslednímu listopadu, svým uživatelům se však bude snažit pomoci s přechodem. Poslední aktualizace HTC Internetu totiž pomůže uživatelům s exportem záložek do alternativních prohlížečů, kupříkladu do Google Chrome, který je v produktech značky HTC předinstalován rovněž.

HTC Internet

Po 30. listopadu nebude možné prohlížeč nově stáhnout skrze Obchod Play, ani skrze alternativní zdroje. Vzhledem k ukončení podpory je více než dobré zamyslet se nad přechodem, neaktualizovaný prohlížeč by mohl znamenat potencionální hrozbu a otevřené dveře pro útočníky.

Stáhnout HTC Internet

Google Play (zdarma)

Stáhnout Chrome

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze