Huawei Y9a bude lákat na stylový vzhled a velmi rychlé nabíjení

Huawei Y9a bude lákat na stylový vzhled a velmi rychlé nabíjení
Fotografie: Huawei
  • Displej nebude zasažen průstřelem ani výřezem
  • Na zadní straně se v kruhovém modulu objevují čtyři fotoaparáty
  • Potěší 8GB RAM a 128GB úložiště

Huawei se pokusí zlákat zájemce zajímavým telefonem střední třídy, který se bude jmenovat Y9a, informuje o něm gsmarena.com. Z fotografií je patrné, že telefon nabídne velký displej bez výřezu i průstřelu, což znamená, že čelní fotoaparát bude schován v těle zařízení a v případě potřeby se vysune.

Huawei Y9a

Minimálně jedna z variant Huawei Y9a bude disponovat 8GB operační pamětí a 128GB úložným prostorem, a to je velmi slušná porce pamětí i pro náročnějšího uživatele. Nasazený procesor prozatím není znám, zato víme o podpoře 40W nabíjení. Je tedy nasnadě, že nabití baterie bude trvat maximálně kolem jedné hodiny.

Za pozornost stojí kruhový modul na zadní straně, ve kterém je čtveřice fotoaparátů. Víme o nich, že hlavní snímač nabídne 64megapixelové rozlišení a doprovodí jej 8megapixelový ultraširokoúhlý fotoaparát. Výčet zakončí dva 2megapixelové snímače, v jejich případě lze předpokládat, že budou zaměřeny na makro a portrétní snímky.

Huawei Y9a

Další informace o Huawei Y9a prozatím nejsou známé, avšak s ohledem na fakt, že se objevují reklamní bannery (které vidíte na fotografiích), bude představení otázkou nejbližších týdnů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze