Huawei Watch GT 2 na český trh nově dorazily v dámské verzi

Huawei Watch GT 2 na český trh nově dorazily v dámské verzi
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Mají ciferník o průměru 42 mm
  • Ostatní specifikace se shodují
  • Jsou dostupné v barvách Gravel Beige (5 999 Kč) nebo Rose Gold s ocelovým řemínkem Milanese (6 999 Kč)

Huawei formou tiskové zprávy informuje o tom, že na českém trhu nyní najdete oblíbené hodinky Huawei Watch GT 2 v dámské verzi s průměrem ciferníku 42 mm. Hodinky mají 1,2" AMOLED displej s rozlišením 390 × 390 pixelů a jemností 326 pixelů na palec. Jsou vybaveny 4GB vnitřní pamětí. Svou oblíbenou hudbu si tak můžete stáhnout a následně ji pomocí Bluetooth pohodlně pustit do sluchátek.


Hodinky nabízí také celou řadu tréninkových programů a dokáží vyhodnotit vaši aktivitu a následně poskytnout tipy pro efektivnější a profesionálnější trénink. Kromě sportovních aktivit sledují také váš klidový srdeční rytmus a přidávají další stupeň bezpečnosti pro uživatele, kteří trpí například srdečními vadami. Hodinky vám totiž pošlou připomenutí ve chvíli, kdy vaše srdeční frekvence zůstane v klidovém stavu nad 100 bpm nebo nižší než 50 bpm po dobu více než 10 minut. Tyto limity, stejně jako ostatní informace, si můžete přizpůsobit a zkontrolovat v aplikaci Huawei Zdraví.

Tak jako ostatní modely z této řady, i Huawei Watch GT 2 42 mm nabídnou uživatelské prostředí v českém jazyce. Jsou dostupné v barvách Gravel Beige nebo Rose Gold s ocelovým řemínkem Milanese. Doporučená cena modelu Gravel Beige je 5 999 Kč, u verze Rose Gold je cena stanovena na 6 999 Kč.

Huawei Watch GT 2 42 mm

Konstrukce41,8 × 41,8 × 9,4 mm, 29 g, odolnost: ano
Pásekkovový, vyměnitelný: ano (20 mm)
DisplejAMOLED, 1,2" (390 × 390 px)
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
KonektivitaBluetooth: 5.1, ne, ne
Akumulátor215 mAh, nabíjení: proprietární kolébka
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze