Huawei ukáže telefon bez rámečků. Už příští týden v Paříži

27
Huawei ukáže telefon bez rámečků. Už příští týden v Paříži
  • Displej na novém zařízení Huawei bude přes celou čelní stranu
  • K odhalení má dojít 17. října v Paříži

Huawei aktuálně doufá, že se mu povede odvrátit ty nejhorší sankce z obchodní války. Současně se však soustředí na budoucnost a hodlá světu představit technologicky vyspělý mobilní telefon, který bude lákat na velký displej bez rámečků. Alespoň to naznačují současné informace.


Velmi pravděpodobně půjde o zcela novou řadu, kde bude muset Huawei nějakým způsobem schovat nejen čelní fotoaparát, ale také senzory a možná i reproduktor. Bude tak zajímavé sledovat, jak se s tím popere. Představení nového smartphonu s displejem bez rámečků může být také jakousi odpovědí na Xiaomi Mi MIX Alpha, které má displej se 180% využitím čelní plochy. Jak je to možné, zjistíte v našem preview. Nový Huawei má být světu odhalen již 17. října, což je příští týden. Premiéra se bude konat v Paříži.

Diskuze ke článku
Nik
Bez ramecku a google sluzeb :D
FantomasMan
FantomasMan
Načo sa obťažuje s tlačovkou v Paríži stačilo v Pekingu????. Keď dotyčné zariadenie sa nebude predávať v EU lebo bude bez Google služieb.
Carda
Stejně tam bude ta nevyužitá brada každopádně tyhle sliby už tu byli :D plus žádný Google služby a žádný prodej v Evropě tak že další nudloidní nezajímavý mobil který se tu ani nebude prodávat chudáci nudlomilové budou zklamaný oni rádi skočí na slova bezrámečkoví :D
Pepe
Pokud to bude i bez brady, tak za mě super. Doufám, že to nakopne celý trh. Nechtěné dotyky jsou takové ty klasické pseudonářky, které výrobce umí pomocí SW řešit, pokud ovšem chce. Těším se na dobu symetrických telefonů, pohledově čistých.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze