Huawei TalkBand B6 je chytrým náramkem i Bluetooth sluchátkem

Huawei TalkBand B6 je chytrým náramkem i Bluetooth sluchátkem
Fotografie: vmall.com
  • Zařízení nabízí 1,53palcový AMOLED displej
  • Dostalo se také na zvýšenou odolnost náramku
  • Výdrž náramku se má pohybovat kolem 3 dnů
  • Pokud jej budete využívat jako sluchátko, vydrží 8 hodin hovoru

Kromě téměř 11palcového tabletu se Huawei dnes skrze obchod vmall.com vytasil také s novou generací chytrého náramku TalkBand B6. Tentokrát se můžete těšit na zařízení 2v1. Samotný modul lze umístit do řemínku a v daný moment půjde o tradiční chytrý náramek. Modul však budete moci vyjmout a využívat jako Bluetooth sluchátko. V případě řemínků mají být k dispozici silikonové, kožené a kovové.

Huawei TalkBand B6

Lákadlem je mírně zakřivený 1,53palcový AMOLED displej s rozlišením 460 × 188 pixelů. Displej je tak dostatečně velký pro dotykové ovládání i notifikace z připojeného telefonu s Androidem 4.4 a novějším nebo iOS 9.0 a novějším. Lákavou vlastností je stupeň krytí IP57, což znamená, že náramku nevadí voda. Ve výbavě se objevuje také senzor srdeční frekvence, monitorování hladiny kyslíku v krvi a samozřejmě i vašeho spánku.

Uvnitř náramku je nepříliš velká baterie s kapacitou 120 mAh, což se samozřejmě podepisuje na výdrži. Výrobce slibuje 3 dny, případně 8 hodin hovoru v případě, že jej využijete jako Bluetooth sluchátko.

Huawei TalkBand B6

Chytrý náramek a sluchátka v jednom Huawei TalkBand B6 by se měl začít prodávat za cenu v přepočtu kolem 4 tisíc korun. Případná dostupnost na evropském trhu však prozatím oznámena nebyla.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze