Huawei TalkBand B5 se představuje. Jde o chytrý náramek a Bluetooth sluchátko v jednom

Huawei TalkBand B5 se představuje. Jde o chytrý náramek a Bluetooth sluchátko v jednom
  • Nový chytrý náramek nabízí 1,13palcový AMOLED displej
  • Současně funguje i jako Bluetooth sluchátko
  • Je odolný vůči vodě i prachu a dokáže monitorovat tep či váš spánek

Huawei po dvou letech představil nový chytrý náramek TalkBand B5, který je přímým nástupcem TalkBandu B3 z roku 2016. Hlavní novinkou je 1,13palcový barevný AMOLED displej, který je výrazně větší než u předchůdce. Nadále se však můžete spolehnout na funkci 2v1. Z náramku se snadno stane praktické Bluetooth sluchátko. To je vybaveno hned dvěma mikrofony a funkcí pro redukci šumu.

Huawei TalkBand B5

Samotný náramek je odolný proti vodě a prachu se stupněm krytí IP67. Vybírat si můžete ze silikonových, kožených a dokonce i nerezových řemínků o šířce 18 milimetrů. Z obyčejně vypadajícího náramku tak může být elegantní doplněk, který dokáže zcela nahradit chytré hodinky. Na dostatečně velký displej se vměstná aktuální čas i zmeškané události. Náramek pak komunikuje s operačním systémem Android (verze 4.4 a novější) a iOS (verze 9 a novější).

Huawei TalkBand B5

Náramek také bude dbát na vaše zdraví, o což se postará například technologie TruRelax, která sleduje vaší tepovou frekvenci a analyzuje míru stresu. Pokud by jeho hladina stoupla, nabídne se krátké dechové cvičení. Dále výrobce využívá funkci TruSleep 2.0, která monitoruje všechny spánkové fáze a doporučí vám, kdy je ideální vstát, aby bylo vzbuzení co nejpříjemnější. Samozřejmostí je též monitoring sportovních aktivit od chůze přes běh až po jízdu na kole. Doplňme, že v těle náramku se nachází baterie s kapacitou 108 mAh, která poskytne až 3,5denní výdrž, případně 6hodinový hovor.

Huawei TalkBand 5 bude dodáván ve sportovní edici se silikonovými náramky a dále v manažerské edici s nerezovým náramkem. Cena bude oznámena až v příštím týdnu.

Huawei TalkBand B5

Rozměry58,2 × 23,3 × 12,9 mm, 40 g
DisplejAMOLED, 1,13" (300 × 160 px)
Fotoaparát
Procesor
Paměť0 Búložiště: ?ne
Akumulátor108 mAh
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze