Huawei si mne ruce, P20 Pro se prodává 17krát lépe než předchůdce

35
Huawei si mne ruce, P20 Pro se prodává 17krát lépe než předchůdce
  • Huawei se pochlubil prodejními výsledky vlajkové řady P20 ve střední, východní a severní Evropě
  • Během prvního měsíce se prodalo více než 100 tisíc kusů telefonů

Počet prodaných smartphonů z řady P20, která byla představena 27. března 2018 v Paříži, překonal ve střední a východní Evropě a severských zemích stotisícovou hranici. Toto číslo pro čínského výrobce představuje nový rekord, díky němuž se řada P20 za pouhý měsíc od vstupu na trh v prodejích překonala své předchůdce ze série P.

Čísla ukazují, že se sázka na špičkový fotoaparát, prvotřídní zpracování a svižný procesor vyplatila. Huawei P20 Pro stihl během pouhých čtyř týdnů na trhu v prodejích překonat svého předchůdce, loňský model Huawei P10 Plus, a to rovnou sedmnáctinásobně. Nejde však o vyloženě velké překvapení. Zatímco loňský model P10 Plus nebyl ničím výjimečný, letošní P20 Pro láká nejen na vzhled, ale především na trojici zadních fotoaparátů. Nejvíce smartphonů se prozatím prodalo v Polsku, Norsku, Švédsku a Rakousku a z nejnovějších výsledků jasně plyne, že poptávka po nových vlajkových modelech Huawei stále stoupá. To platí i pro Českou republiku, kde P20 Pro už během předobjednávek překonal veškeré úspěchy předchozích vlajkových lodí.

Náš oficiální e-shop Vmall zaznamenal nový rekord, kdy nám prvních 10 sekund prodeje řady P20 vyneslo zisk ve výši 100 milionů čínských juanů, což je takřka 334 miliónů korun. Mimořádně vysoké prodeje napříč regiony včetně České republiky a Slovenska potvrzují vzrůstající důvěru spotřebitelů v produkty Huawei a odměňují naši snahu vyvíjet inovativní smartphony se špičkovými funkcemi, které uspějí i u těch nejnáročnějších uživatelů,“ říká Rex Liu, ředitel divize Huawei Business Consumer Group pro Českou republiku a Slovensko.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Blue Sun
Blue Sun
A zbytek Evropy, kde nemají tolik bezhlavých oveček? Proč se nechlubí čísly jako celkem, že by to nebyla taková sláva?
Pesedm
Hele chytrej Liu, hlavně to řádně aktualizujte. A né, že bude více jak 1/2 roku dosud nevyřešena chyba ve vyhledávání kontaktů u P9 a P9 lite 2017.
peavey
Nechápu myšlení lidí, co to kupují. Předražený pádlo jen s 4GB RAM a s nesmyslnou AI u foťáku :))
Petr Kučera
Hlavně ze Huawei Mate RS Porsche Desing funguje na prd a restartuje se a Huawei mi na reklamaci napsal, viz níže. Koupeno u Porsche Design Praha (http://porsche-design-prague.cz/cz/europe/) - oficiální PD Store a prodejce nedodržuje zákony a nechce ho vzít do 14 dnů zpět. Huawei? NIKDY VÍCE! Takže ČOI, ŽÚ, právník a soud.
--
Dobrý den pane Kučero,

Děkujeme Vám za důvěru, se kterou jste se na naši zákaznickou podporu Huawei obrátil. Chtěli bychom Vás informovat, že jsme na základě IMEI čísla : (867164030209411 867164030219428) zjistili, že je váš telefon určený pro německý trh. Z tohoto důvodu, aby bylo možné telefon opravit nebo servisovat v našem autorizovaném servisním středisku, je nutné doložit doklad o koupi dané zemi, tedy německý doklad. V jiném případě máte možnost kontaktovat ohledně záruční opravy zařízení přímo prodejce nebo se můžete obrátit na servisní střediska Huawei přímo v Německu. Děkujeme za pochopení. Pokud by jste měl jakékoli další otázky či připomínky, neváhejte se na nás obrátit.
S pozdravem,

Adriana
Zákaznická podpora Huawei

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze