Huawei P10 Plus nabídne skener oční duhovky

3

Kromě očekávaného Huawei P10 se můžeme těšit také na zvětšenou alternativu v podobě modelu P10 Plus, který se v posledních dnech rovněž více předvádí. Kromě špičkové funkční výbavy se můžeme těšit také na skener oční duhovky, se kterým jsme se mohli například u Galaxy Note 7 od Samsungu.

Pokud vyhlížíte nový a špičkově vybavený tabletofon, mohl by vás zaujmout připravovaný P10 Plus od Huawei. Uniklý snímek odhaluje skener oční duhovky, který byl přítomný například v Samsungu Galaxy Note 7. Dle snímku to navíc vypadá, že Huawei P10 Plus bude disponovat jak čtečku otisků prstů na zadní straně, tak také domovským tlačítkem pod displejem. To však nebude sloužit pro autorizaci, avšak jen pro návrat na domovskou obrazovku.

TIP: Potvrzené Huawei Watch 2 odhaleny (2× aktualizováno)

Huawei P10 Plus

Připravovaný Huawei P10 Plus nabídne také zakřivený 5,5palcový displej, těšit se můžeme také na duální fotoaparát Leica s přisvětlovací LED diodou. O výkon se postará procesor Kirin 965 a k dispozici bude v konfiguraci 128 + 6 GB RAM, existovat bude i výkonnější alternativa s 256GB interním úložištěm a 8GB pamětí RAM. Obě varianty budou vybaveny také slotem pro paměťové karty.

Baterie bude disponovat kapacitou 3 650 mAh, což je zhruba o 500 mAh více než u připravovaného P10.

Zdroje: anzhuo.cn, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Majkl
Jen ne fyzické tlačítko vepředu.:/
Agobush
Z predni strany je to opicarna po samsungu.
Martin
Tak teď už se v tom vážně nevyznám. Před nedávnem byl na mobilenetu článek, kde autor lákal na kompaktní telefon s displejem o úhlopříčce 5,5 palce. Dnes tu čtu o tabletofonu s 5,5 palcovou úhlopříčkou...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze