Huawei přestal své chytré telefony nazývat Ascend

10

Téměř každý výrobce své telefony začleňuje do nějakých řad. Asi nejznámější jsou řady Galaxy od Samsungu a Xperia od Sony. Své jméno si za několik let vydobyla také řada Ascend od Huawei, avšak právě její název nyní výrobce ruší.

Huawei logo (správné!)

Huawei oficiálně oznámilo, že upouští od své řady Ascend a všechny modely bude nazývat pouze názvem, který byl doposud až za slovem Ascend. Hlavním důvodem této změny je jednoduší název každého telefonu a zároveň také rozšíření povědomí značky Huawei mezi uživateli. Huawei rovněž dodává, že zkrácením názvu bude moci nabídnout účinnější marketingovou komunikaci.

Změna se dle tiskového prohlášení bude týkat nejen všech nových modelů, ale také již prodávaných modelů. Nově se tak například Huawei Ascend Y550 bude nazývat Huawei Y550 a například Huawei Ascend Mate 7 bude nově pouze Huawei Mate 7. Prvním modelem, který by mohl od počátku nést nové označení, může být Huawei P8, o kterém se již delší dobu spekuluje.

Zdroje: TZ Huawei

Diskuze ke článku
Jaroslav Hlbocký
Jaroslav Hlbocký
Huawei by hlavne mal zapracovať na podpore. Lebo vlastním Huawei P7 žiadny oficiálny upgrade na prostredie EMUI 3.0 to bôž na Android 5.0 Lollipop v dosahu. Len dáke kusé info na nete...
Václav
Mám Huawei G620s, sice nepatri k vlajkovym lodim, ale je opravdu moc dobry. Displej je "spicovy". Pomer cena/vykon vyborny. Android a nadstavba zde slape jako po masle a to mam plno aplikaci, nic se neseka, zadny restarty, tak snad to vydrzi. Akorat vzhled je alespon pro me docela nuda.
dunco
Dost stará informace.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze