Huawei konference 25. června: ukáže se nový Huawei Honor?

3

Huawei si na 25. června přichystal konferenci, která má na pozvánce zvýrazněné výrazy Honor a číslo 6. Po nedávném představení osmijádrového procesoru Kirin 920 je pouze logické, že chce Huawei svůj nový čipset začít používat co nejdříve a jak se zdá, společnost nehodlá ztrácet čas.

Huawei nedávno představilo svojí vlajkovou loď Huawei Ascend P7, která překvapila svojí tenkostí a elegancí. Nyní bychom se mohli dočkat dalšího nového telefonu a to modelu Honor 6, který by mohl dostat nový čipset od samotného Huawei, a to Kirin 920, který se nedávno dočkal oficiálního představení. Den před uvedením nového Kirinu se totiž na seznamu výsledků AnTuTu benchmarku ukázala od Huawei dvě nová zařízení – Huawei Mulan a Honor.

Skóre Mulanu v AnTuTu, snímky Mulanu a fotografie nového Honoru

Mulan by měl bojovat na podobném poli jako Huawei Ascend P7. S výbavou jako FullHD displej, čipset Kirin 920 na frekvenci 1,3 GHz, grafický čipem Mali-T624 a 3 GB RAM se řadí někam do vyšší střední třídy. Nový čipset by mohl slibovat slušnou výdrž na jedno nabití, jelikož má pracovat na relativně nízké frekvenci. Zadní fotoaparát by měl mít rozlišení 13 megapixelů a měl by umět natáčet video ve 4K rozlišení. Přední fotoaparát má rozlišení 5 megapixelů a umí natáčet FullHD video. Mulan si však v AnTuTu připsal skóre necelých 37 999 bodů, což je velmi dobrý výsledek a slibuje i velmi vysoký výkon vzhledem k nízkým taktům procesoru. O Honoru se bohužel nic neví, snad jen kromě toho, že by měl mít 5" displej s FullHD rozlišením a pravděpodobně dostane také nový čipset Kirin 920.

Zdroje: gsmarena.com, androidcommunity.com, passport.weibo.com

Diskuze ke článku
Dominik Vondruška
Dominik Vondruška
Naposledy upraveno: 11. 6. 2014 20:30
No jak to budete stíhat- 25. 26. je Google IO konference a zároveň 25. má konferenci Huawei. :)
Árný2
Neřekl bych, že se skórem skoro 38000 je to vyšší střední třída.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze