Huawei dráždí, poodhaluje nový model před začátkem CESu

6

Veletrh spotřební elektroniky CES 2016 je na spadnutí, a tak není divu, že je mnoho technologických fanoušků v očekávání. Tohoto mezidobí využila také společnost Huawei, která dráždí svým novým přírůstkem ještě před zahájením veletrhu, respektive před oficiálním představení na tiskové konferenci společnosti Huawei. A na co že společnost láká?

Huawei na svém oficiálním čínském Weibo účtu zveřejnil malou upoutávku na novinku, která spatří světlo světa na veletrhu spotřební elektroniky CES 2016. Z obrázku není sice patrné, jestli se bude jednat o mobilní telefon či tablet, zahraniční média mají ovšem jasno – těšit se můžeme na nový tablet Huawei X3, respektive u nás by se mohlo jednat o variantu Honor X3.

Huawei poodhaluje svoji novinku

Už z obrázku je patrné, že boky zařízení budou kovové, navíc s efektním žebrováním. Je velmi pravděpodobné, že i zbytek těla bude vyveden v kovových materiálech. Co se týče specifikací, o výkon by se měl starat procesor Kirin 950, displej poté nabídne úhlopříčku 6,2 palců a špičkové QHD rozlišení (1 600 × 2 560 pixelů). Paměť RAM má velkorysou kapacitu 4 GB, interní paměť poté 64 GB. Fotoaparát by měl nabídnout rozlišení 20 Mpx, sekundární 8 Mpx. Samozřejmostí bude přítomnost Androidu 6.0 Marshmallow ihned po vybalení z krabice. Maloobchodní cena se odhaduje na hranici 400 dolarů, tedy zhruba 12 tisíc korun včetně daní.

Nyní už jen vydržet, oficiální představení novinky proběhne zítra na tiskové konferenci společnosti Huawei, a to od 18:00. Naše redakce se veletrhu CES 2016 již tradičně účastní přímo, můžete se tedy těšit na kompletní preview všech představených novinek.

Zdroje: passport.weibo.com, gizmochina.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Jaroslav Jardex Novotný
Jaroslav Jardex Novotný
Mal som Hájavej a nič moc..
Dušan
Jen ať dráždí. Huavej je nej, ten si to může dovolit :-) Za slušné peníze docela dost muziky.
Ja
Samsung aj tak strhne všetkú pozornosť a toto "geniálne" dielo upadne do zabudnutia.
Var-G
Hmm čínský Hujajej stejně zůstane v pozadí Samsungu a spol :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze