Huawei dnes v Mnichově představí řadu Mate 30. Sledujte vše on-line od 14:00

19
Huawei dnes v Mnichově představí řadu Mate 30. Sledujte vše on-line od 14:00
  • Huawei dnes představí své nejlepší smartphony
  • V řadě Mate 30 bude k dispozici i základní model střední třídy
  • Očekává se tradičně i luxusní provedení Porsche Design

Huawei má dnes velký a jistě mnohými velmi vyhlížený den. 19. září je již předem ohlášený termín klíčové tiskové konference, na které dojde k představení zbrusu nové řady Mate 30. Ta má dle různých spekulací čítat hned čtveřici modelů. Nejvíce pozornosti se samozřejmě dočká vrchol v podobě verze Mate 30 Pro, která oslní procesorem Kirin 990 a podporou 5G. Velký AMOLED displej má být opravdu hodně zakřivený a na zadní straně se očekává kvarteto fotoaparátů. O něco níže bude posazen Mate 30, avšak i ten by měl nabízet výkonný procesor Kirin 990. Naopak do střední třídy zamíří Huawei Mate 30 Lite. Trošku stranou bude stát luxusní verze Porsche Design, která však značnou část výbavy převezme od varianty Pro.

Kolem nové řady Mate 30 je velmi živo. Ukázalo se totiž, že Google Huawei neposkytne povolení využívat Google Služby, což znamená, že v telefonech budou chybět veškeré Google aplikace i samotný obchod, odkud běžně aplikace stahujete, prostředí by ale na první pohled mělo vypadat stále stejně. Huawei nasadí volně dostupný Android a nadstavbu EMUI. Otázka zůstává, kde všude bude Huawei novinky prodávat, neboť na západních trzích budou bez Google Služeb nezajímavé.

Částečnou nápovědou může být samotná tisková konference, kterou Huawei nadále označuje jako globální představení a umístil ji do německého Mnichova. Celá akce začne ve čtvrtek 19. září od 14:00 hodin odpoledne a celý přenos můžete sledovat on-line streamu, který je vložen níže v tomto článku.

Diskuze ke článku
T
To je super představit produkt, který je k ničemu :-D
Řezňýk
Promiňte, že ruším, a Android máte? A mohla bych ho vidět?
Darek
Proč k ničemu?Za rok 2018 prodal Huawei na čínském trhu cca 105 milionů mobilů, takže určitě se tam hojne bude prodávat i řada Mate 30.
JHZ
Asi voničem neeé.., když to má zahnutej displej!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze