Huawei Ascend G6: levnější sourozenec super-tenké P6ky už brzy

1

Poslední vlajková loď značky Huawei, Ascend P6, vzbudila i v našich končinách velmi pozitivní ohlasy. Nyní je ve fázi příprav jeho levnější varianta, která by ale měla zachovat oku lahodící design i některé hardwarové prvky. Cena by navíc měla být posazena do střední třídy, kde by si G6ka určitě své místo našla.

S novým produktem přišel i nový design. Design, který se líbil, a který je jedním z hlavních taháků krále společnosti Huawei, modelu P6. Čínský výrobce to samozřejmě zaregistroval také, a ve své rodné zemi je tak připraven spatřit světlo světa další produkt, tentokrát s názvem G6, zařízení specifikací střední třídy a snad i nízké ceny.

Předpokládaná podoba připravovaného Ascendu G6

Nový model bude zřejmě o trochu tlustší, výsledná hodnota činí 7,5 milimetru v pase. 130ti milimetrů by měla dosahovat hodnota výšky zařízení, šířka pak bude příjemných 65 milimetrů. Úhlopříčka displeje zatím známa není, měla by se pohybovat okolo 4,5 palce s rozlišením 540×960 pixelů, a to jasně značí střední třídu. Uvnitř zařízení nalezneme 1,3GHz procesor MediaTek MT6582 nebo 1 GB RAM. Dobré by měly být fotografické schopnosti telefonu, alespoň podle rozlišení, které u zadní kamerky činí 8 megapixelů, u přední 5 megapixelů. Jaká bude cena v Číně, či snad dokonce celosvětově, zatím není známo, stejně tak kdy se začne zařízení prodávat.

Zdroje: unwiredview.com, mtksj.com

Diskuze ke článku
ondra
Uděláte i videopohled na huaweiascend G6? O tenhle telefon mám docela zájem a chtěl bych slyšet odbornou videorecenzci. Díky moc.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze