HTC láká na svůj nový model 8X. Podívejte se na video

3

Nedávno představený smartphone HTC 8X se těší značné pozornosti. Jedná se totiž o jedno z nejlepších zařízení na platformě Windows Phone, konkurující top Lumiím od Nokie nebo Samsungu Ativ S. Tchajwanský výrobce nyní na internet vypustil reklamu, která by na něj měla nalákat.

HTC 8X je podle mnohých jen kopií taktéž čerstvé generace Nokií Lumia. Každopádně je to jeden z nejlépe vybavených smartphonů ze všech novinek s novou verzí operačního systému Windows Phone 8, do kterého samotný Microsoft vkládá opravdu velké naděje. Microsoft do nového systému vkládá naději v to, že se mu podaří výrazněji prosadit ve velké konkurenci Androidu a Applu.

HTC 8X - oficiální fotografie

Preview - HTC 8X oficiálně: výkonná placka s novými okny

HTC 8X má například dvoujádrový procesor Snapdragon S4, velký displej s jemným rozlišením a schopný fotoaparát. Nová YouTube reklama láká také ještě třeba například na podporu LTE, kterou však bude disponovat pouze varianta určená pro americký trh. Ve videu se objevuje například i plná integrace cloudového úložiště SkyDrive hluboko napříč celým uživatelským prostředím, propagace přední širokoúhlé kamerky nebo schopnosti fotoaparátu a následného sdílení obrázků například s nabídkou ukazující i NFC (Tap & Send). Ostatně, podívejte se sami.

HTC 8x - promo video

Zdroje: windowsmania.pl

Diskuze ke článku
Bob
Toto video je soukromé :-D
David
Neříkej :D
MonsterCZ
To je na facku :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze