HTC Desire C prošel prvními benchmark testy, jak si vede?

7

Podívejte se na to, jak si vede ve srovnáních papírového výkonu v klasických benchmark testech novinka z dílen tchajwanského HTC, doposud nejlevnější model řady Desire s přídomkem C.

HTC Desire C - oficiální fotografie

Preview - HTC Desire C představen: multimediální oblázek s NFC

Redaktorům ze serveru gsmdome.com se podařilo otestovat předprodukčí vzorek HTC Desire C, tedy čerstvé novinky, kterou výrobce oficiálně představil minulý týden. Jak se můžete dočíst v našem podrobném preview, telefon obsahuje zajímavý hardware spadající do nižší třídy. V jeho výčtu nechybí třeba 3,5 palcový HVGA (320×480 pixelů) TFT displej, 5 Mpx fotoaparát, 600 Mhz procesor a nebo 512 MB paměti RAM. Zejména dva poslední údaje jsou klíčové, pokud na telefon nahlížíme z hlediska výkonu.

Ten se naši kolegové rozhodli změřit pomocí standardních Benchmarků, tedy testovacích programů, které jsou volně ke stažení na Google Play. Využili služeb dvojice aplikací, která v tomto směru patří k naprosté špičce, tedy alespoň co do spokojenosti a oblíbenosti u testerů, která se dostavuje při práci s nimi. Řeč je samozřejmě o AnTuTu a Quadrant Standard.

HTC Desire C

Testování probíhalo na ROMce, které byla postavena na téměř nejnovějším Androidu 4.0.3. Z výsledků (AnTuTu - 1929 bodů, Quadrant - 1452 bodů) naprosto očekávaně vyplynulo, že telefon opravdu nebude zaměřený na technoidy a geeky, kteří se ze svých telefonů neustále snaží vyždímat maximálně nejvyšší možný výkon, ale spíše na méně náročné uživatele a mladé zákazníky, kterým záleží spíše na tom, jak telefon vypadá, a také samozřejmě na široké programové paletě, ve které nesmí chybět zejména snadný a rychlý přístup na sociální sítě. Tyto parametry samozřejmě Desire C splňuje na jedničku.

Čtěte také - HTC Desire C startuje v Británii předobjednávky

Jelikož telefon, kteří naši kolegové podrobili výše přiloženým výkonnostním testům ještě pravděpodobně není finální prodejní kus, připomínáme, že se výsledky můžou do budoucna změnit, a to jak v dobrém tak i špatném směru. Každopádně nějaké velké výkyvy vůči těmto hodnotám očekávat nelze. Jakmile se nám novinka dostane na redakční stůl, můžete očekávat naše první dojmy včetně podrobné fotogalerie a také videopohledu. Posléze vám samozřejmě přineseme i klasickou obsáhlou psanou recenzi.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
ondrej
Takze je rychlejsi nez nexus s? Nestalo by za to, zminit to ve clanku? Papirove se zda, ze je pomalejsi nez stary ace, ale on je mnohem rychlejsi.. :)
Sejr
Zdravím, co myslíte že je jak výkonostně tak displayově lepší ? :D HTC Desire C nebo Sony Ericsson Xperia x8 ?? :-) děkuji za radu :D

pepees
ahoj
...
Ja mam sám HTC Desire c a v antutu sem měl kolem 3000 bodu jinak pokud na nem nechcete dělat něco náročnejsiho tak doporucuju

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze