HTC One X9 se zřejmě odhalí na Štědrý den (3× aktualizováno)

Nedávno uniklý HTC One X9 nakonec zdá se nebude další vlajkovou lodí, která přijde až po něm, ale bude se jednat o dalšího zástupce střední třídy. Nabídne 5,5palcový displej s Full HD rozlišením, který doplní osmijádrový procesor, 2 GB RAM a 16 GB rozšiřitelné interní úložiště.

Aktualizováno 23. 12. 2015

HTC možná bude nadělovat. Nasvědčuje tomu teaser, který umístilo na sociální síť Weibo, na kterém je zobrazena silueta modelu One X9. Prozrazují jej především senzorové klávesy pod displejem. Překvapivé je však datum oficiální premiéry, které by hlásí 24. prosinec, tedy Štědrý den. Poslední nové informace hovoří o rozměrech, které mají být 153,2 × 75,9 × 7,99 milimetrů a hmotnost má činit 174 gramů. To vše při 5,5 palcích.

HTC One X9

Aktualizováno 17. 12. 2015

Na internet unikla další série fotografií chystaného HTC One X9. Výbavu známe již z dřívějších úniků a informace najdete níže v tomto článku. Dnešní snímky potvrzují návrat stereo reproduktorů na čelní stranu. Současně se HTC opět přiklání k tradičním senzorovým tlačítkům, která umístí pod displej. Tím nejen využije často kritizovaný prázdný prostor, ale současně nebudou tlačítka ukrajovat úhlopříčku displeje. Vhodné se zdá rovněž umístění tlačítek na pravém boku přístroje.

HTC One X9

Aktualizováno 15. 12. 2015

Minulý měsíc unikly z čínského certifikačního úřadu TENAA informace o chystaném modelu HTC One X9, nyní se objevilo na internetu několik fotografií, které detailně ukazují jeho podobu.

Původně se spekulovalo, že se bude jednat o novou vlajkovou loď výrobce pro rok 2016. Nyní se však zdá, že se bude jednat spíše o telefon střední třídy. Podle nejnovějších úniků by měl dostat 5,5palcový displej s Full HD rozlišením, osmijádrový procesor taktovaný na 2,2 GHz a 2 GB RAM. Interní úložiště s kapacitou 16 GB by mělo být rozšiřitelné pomocí microSD karty s až 1TB kapacitou. Zadní fotoaparát má mít rozlišení 13 Mpx a přední 5 Mpx. Běžet by pak měl na Androidu 5.0.2.

Původní informace z 9. 11. 2015

Aktuálně se HTC spoléhá na svůj nejnovější model One A9. Úspěch by výrobci přišel vhod, neboť jeho finanční stránka rozhodně dobrá není. Nyní se objevily spekulace o chystaném HTC One X9, což by měla být patrně vlajková loď pro rok 2016. Například displej si ponechá úhlopříčku 5 palců, ale rozlišení vzroste na QuadHD hodnotu. Výsledná jemnost se vyšplhá na 587 ppi. To však není vše, co se prozatím ví. Pod kapotou by měl být nasazen 64bitový procesor Snapdragon 820, který bude doplněn 4GB operační pamětí.

HTC One X9 – pravděpodobná podoba

Fotoaparát na zadní straně poskytne 23 megapixelů, čelní kamerka nabídne tradiční Ultrapiely. Poslední informace hovoří o baterii, které by mohla mít kapacitu 3 500 mAh, což rozhodně nezní špatně. Více informací v tuto chvíli není známo, stejně tak nebyl prozrazen ani termín představení chystaného modelu.

Zdroje: pocket-lint.com, nowhereelse.fr, cnmo.com, phonearena.com, weibo.com, gsmarena.com, androidheadlines.com

Diskuze ke článku
shield
A nabídne i vysokou cenu 25k :D
Martin Tuček
Martin Tuček
Samé vlajkové lodě, ale aby jednou udělali nějaký telefon do střední třídy s rozumnou cenou, to ne. Takhle co nevidět zkrachují.
Filip
No do haje, oni fakt odstranili ten pojebanej prouzek s logem. Skoda, ze uz je prilis pozde. Kdo by si ted koupil HTC mobil za 20+ tisic, kdyz muze vyrobce kazdym dnem zkrachovat a utnout podporu?
Standa
A já se vybodnu na všechny telefony který stojí víc než 10 tisíc protože to je jen o vyhozených prachách a honění trika před ostatníma. A já na ostatní seru. Mě Nokia 215 a Lumia 640 stačí a za zbylí prachy co jsem neztratil si zaplatim slušnou týdenní dovolenou a tam si na nějakej blbej telefon ani nevzpomenu :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze