HTC by mělo již zítra představit novinku One A9s

14

Povedený model HTC One A9, který za zhruba dva měsíce oslaví své první narozeniny, se možná již za pár hodin dočká svého nástupce. Dojde však spíše jen k drobným vylepšením, což naznačuje i údajný název One A9s.

HTC One A9s
HTC One A9s

Ačkoliv na tom tchajwanský výrobce není zrovna dobře a například na českém trhu neprodává žádnou z letošních novinek, na budoucí modely nezanevřel. Aktuálně se vyrojily spekulace o chystaném modelu One A9s, který by se stal přímým nástupcem loňského One A9. K dispozici máme také první obrázek, na kterém můžeme vidět podobný vzhled s minimem změn. Ty zásadní představuje přesun loga jen na zadní stranu nebo odlišné umístění fotoaparátu.

TIP! Recenze HTC One A9 – Víc než jen kopie

Decentně vylepšena by měla být rovněž také výbava, avšak o ní se prozatím příliš neví. Předpokládá se, že displej se příliš měnit nebude a opět tak můžeme očekávat 5palcový Super LCD panel s Full HD rozlišením. Zachovány zůstanou oba fotoaparáty, kdy ten zadní nabízí 13megapixelové a čelní 5megapixelové rozlišení. Mnohem více informací bychom měli znát již zítra, kdy by dle spekulací mělo dojít představení.

Zdroje: venturebeat.com

Diskuze ke článku
Dave
Taky vám připomíná iPhone 6s ?
Tomáš
Nevíte někdo prosím vás jak je to s tím prodejem v cr? Rád bych si pořídil HTC 10... Děkuji předem za info
feko
,,Předpokládá se, že displej se příliš měnit nebude a opět tak můžeme očekávat 5palcový Super LCD panel s Full HD rozlišením."

Ale HTC A9 má (žiaľ) amoled a nie lcd displej!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze