HP chystá Palm Pre 2: nabídne WebOS 2.0 a solidní výbavu

Francouzskému operátorovi uniklo neplánovaně na internet několik informací, týkajících se komunikátoru s názvem Palm (HP) Pre 2. Nabídne podobný design jako předchůdce, ale v oblasti hardwaru i softwaru se posunul úplně do jiných dimenzí. Co konkrétně se změnilo?

O tom, že společnost HP chystá nové zařízení se systémem WebOS v nové verzi s označením 2.0, jsme vás již dříve informovali. Dnes francouzký mobilní operátor SFR, neplánovaně vypustil na web nové informace o tomto zařízení. Podle zveřejněné reklamy bude nový telefon disponovat typickým "oblázkovým" designem jako předchozí modely, ale navíc bude mít například lepší procesor Cortex-A8 s frekvencí 1GHz, a nebo půl gigabajtu operační paměti RAM. Vzhled telefonu údajně nabídne ještě zaoblenější tvary, než je u Palmu v poslední době zvykem.

Jeden z uniklých bannerů neopatrného operátora SFR

Operátor SFR téměř okamžitě odstranil uniklý článek ze svých webových stránek, ale pozorní čtenáři informace stihli zachytit. Další fotografie se objevily na dalším francouzském webu mobifrance.com. Jedná se o živé fotografie prototypu telefonu, na kterých je mimo jiné vidět, že fotoaparát telefonu nabídne, stejně jako starší verze, přisvětlovací LED diodu. Palm Pre 2 by měl běžet na nové verzi operačního systému Palm WebOS 2.0, který vlastní americká společnost HP, a to díky relativně nedávné koupi krachujícího Palmu. Další informace vám přineseme hned po představení telefonu, které se vzhledem ke stále častějším zprávám o nových Palmech čeká v poměrně krátkém časovém horizontu.

Živé fotografie našich šťastnějších kolegů ze země galského kohouta

Zdroje: precentral.net

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze