Hospodářské výsledky budou horší, varuje Samsung investory

18

Jihokorejský výrobce už dříve varoval své investory s tím, že jeho finanční rozvaha „nevypadá příliš dobře. Mělo to souviset s finančními výsledky za druhé čtvrtletí, které vůči stejnému období loňského roku zaznamenaly pokles. Nyní ale oficiálně zaznělo, že skutečnost může být ještě horší, než se čekalo.

Potvrzení přišlo od Lee Sang-hoona, který má na starosti firemní finance. Po jeho veřejném vystoupení akcie Samsungu okamžitě oslabily o dalších 1,9 %. Celkový propad za tento měsíc tak činí už 8,5 %.

Samsung Galaxy S5: I přes pozitivní recenze a masivní propagaci nedokázal naplnit očekávání.

Samozřejmě se okamžitě začalo spekulovat, co za takové výsledky může. Ačkoli se zástupci společnosti chlubili jedenácti miliony prodaných Galaxy S5 jenom za poslední měsíc, kvůli silné konkurenci ostatních výrobců nebylo číslo tak vysoké, jak se předpokládalo. Stejně tak se předpokládal vyšší prodej levných telefonů v rozvojových trzích.

Zdroje: electronista.com

Diskuze ke článku
loko
Srazit cenu, ubrat ptákovin(měřič tepu...), a konečně něco udělat s designem+konstrukcí je podle mně základ.

Když si třeba vezmu, jak jen dlouho se nese vlna nespokojenosti designem (nejen)vlajkových lodí, odlupujicím se stříbrným nástřikem, atd...a reakce Samsungu za několik let? žádná...

Velda
"Ačkoli se loni zástupci společnosti chlubili jedenácti miliony prodaných Galaxy S5 jenom za poslední měsíc, vzhledem k silné konkurenci ostatních výrobců mohlo být toto číslo vyšší. Stejně tak se předpokládal vyšší prodej levných telefonů v rozvojových trzích."
Poslední není číslo (číslovka ano). Škoda, že pan Pohl si po sobě nepřečte článek, který napsal.
Motorka
Cislo je tam reprezentovano temi jedenacti miliony.
'mohlo byt toto cislo vyssi' se take vztahuje k tem jedenacti milionum.
'posledni (mesic)' neni ani cislo, tim mene cislovka, ale urceni casoveho obdobi.
Hledate neexistujici chyby.
Jarý Bayer
Jarý Bayer
Řešíte ptákoviny které s článkem vůbec nesouvisejí

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze