HONOR přichází s novými fitness hodinkami s 1,64“ AMOLED displejem

HONOR přichází s novými fitness hodinkami s 1,64“ AMOLED displejem
Fotografie: Honor

Společnost HONOR zahájila předprodej nových fitness hodinek HONOR Watch ES, které vás nadchnou nejen dlouhou výdrží baterie, ale také funkcí osobního virtuálního trenéra a širokou nabídkou sportovních režimů. Hodinky dostanete za příjemných 2 499 Kč a do 18. října navíc s dárkem v podobě fitness náramku HONOR Band 5.

Fitness hodinky pro všechny sportovní nadšence

Pravidelné sportování je skvělý způsob, jak se udržet ve formě a posílit si imunitu. Chytré hodinky HONOR Watch ES vám s pravidelným cvičením pomohou a poradí, jak být co nejefektivnější v dosahování předsevzatých cílů. Hodinky v sobě ukrývají databází až 95 různých režimu cvičení, včetně cyklistiky, jógy, turistiky nebo indoorového či venkovního běhání, díky čemuž si přijdou na své všichni sportovní nadšenci, kteří rádi propojují každodenní činnosti s moderními technologiemi.

HONOR Watch ES

Pokud holdujete vodním sportům, ani na vás společnost HONOR nezapomněla. Hodinky jsou totiž vodotěsné, tudíž si s nimi můžete jít v pohodě zaplavat.

Cvičte v bezpečí domova s virtuálním osobním trenérem

Podzimní plískanice a zavřená sportoviště nedávají moc možností, jak jinak se udržovat fit než při domácím cvičení. S hodinkami HONOR Watch ES se můžete vybrat ze 12 animovaných tréninkových kurzů. Díky funkci osobního virtuálního trenéra zabudované v hodinkách získáte přesné instrukce, jaký trénink zvolit, kolik dělat opakování a především jak jednotlivé cviky dělat správně, abyste si neublížili. Během tréninku budou hodinky snímat vaši srdeční frekvenci a spálené kalorie, díky čemuž vám pak budou nabídnuty rady na zlepšení a zefektivnění vašeho tréninku.

HONOR Watch ES

Zdraví na prvním místě

To, že základem pevné imunity je pravidelný pohyb, ví každý. Ne každý však ví, že důležitou součástí zdravého životního stylu je i kvalitní spánek a vyvarování se nadměrnému stresu. Díky technologiím TruSleep™ 2.0 a TruRelax™ bude moct kontrolovat hladinu stresu a kvalitu spánku přímo na vašem zápěstí. Hodinky budou také neustále monitorovat frekvenci srdečního tepu, spalování kalorií a hladinu kyslíku v krvi.

Až 10 dní na jedno nabití

Na hodinky HONOR Watch ES se můžete spolehnout, neboť se pyšní kapacitou baterie, která vydrží až 10 dní na jedno nabití. Vyhnete se tak každodennímu únavnému nabíjení, a když už jednou za čas bude potřeba hodinky konečně nabít, bude vám stačit jen 100 minut do úplného nabití. K dispozici je však také možnost rychlého nabíjení, díky čemuž za pouhou půl hodinu nabijete 70 % baterie.

HONOR Watch ES

Lehké a elegantní

Hodinky budou dostupné ve třech různých barvách: Icelandic White, Meteorite Black a Coral Pink. V předprodejích je prozatím seženete pouze v černém provedení. Můžete si tak hodinky sladit se svým oblíbeným outfitem a přizpůsobit je vaší momentální náladě. Řemínky i samotné hodinky s 1,64“ AMOLED dotykovým displejem jsou velice lehké a nebudou vás tak omezovat v žádné aktivitě.

Parametry a specifikace HONOR Watch ES:

HONOR Watch ES Specifikace
Displej AMOLED, 1,64“
280 × 456 pixelů
Design elegantní, 70% poměr displeje k tělu
Váha 21 g
Baterie až 10 dní na jedno nabití
úplné nabití do 100 minut
z 0 na 70 % za 30 minut
Profesionální trenér 12 tréninkových kurzů se 44 animovanými cvičeními
95 režimů cvičení
automatické rozpoznávání tréninku
motivující odměny
Chytré funkce detekce SpO2
monitorování stresu
monitorování spánku
monitorování srdeční frekvence 24/7
monitor ženského cyklu