Honor a Huawei připravují nové smartphony, unikají skrze úřad TENAA

2

Huawei a Honor se snaží fungovat samostatně, což dokládají také rozdělené tiskové konference a vlastní zastoupení. Přesto se dnes můžeme podívat na dvě uniklé novinky skrze certifikační úřad TENAA. Uniká jak novinka od Honoru, tak i od Huawei.

TIP: Recenze Honor 6X – Evoluce správným směrem

Novinka s označením DUK-TL30 nabídne kovovou konstrukci a duální fotoaparát, čočky jsou však umístěné po vzoru Honoru 8 vodorovně. Chybět nebude ani čtečka otisků prstů, která se nachází na zadní straně pod duálním snímačem. Displej nabídne větší úhlopříčku 5,7 palce, QHD rozlišení rozhodně neurazí. Těšit se zřejmě můžeme na osmijádrový procesor Kirin 960, 6 GB paměti RAM, 128 GB interní prostoru a možnost jeho rozšíření skrze paměťové karty microSD. Baterie nabídne kapacitu 3 900 mAh, těšit se můžeme na 12Mpx fotoaparát. Potvrzená je podpora LTE, rozměry činí 157 × 77,5 × 6,97 milimetrů a hmotnost pak 184 gramů.

Honor DUK-TL30

Druhou novinkou je Huawei WAS-AL00. TENAA odhaluje 5,2palcový displej s Full HD rozlišením, 4 GB paměti RAM a 64 GB interního prostoru pro data. Fotoaparát má 12Mpx rozlišení, sekundární kamera 8 Mpx. Baterie disponuje kapacitou 2 900 mAh, uvnitř nalezneme operační systém Android 7 Nougat, tedy stejně, jako v případe Honoru DUK-TL30. Rozměry činí 146,5 × 72 × 7,2 milimetru, hmotnost pak 146 gramů. Telefon má být kovový, stejně jako model od Honoru.

TIP: Huawei P8 Lite (2017): oblíbený model prošel omlazovací kúrou

Huawei WAS-AL00

Zdroje: gsmarena.com, webcache.googleusercontent.com, shouji.tenaa.com, techupdate3.com

Diskuze ke článku
Redmarx
jj, Huawei a Honor jsou dve samostany firmy, Huang Chung z marektingoveho oddeleni Huaweie nejprve odprezentuje Huawei, potom nahodi paruku, fousek a vatu za rty a odprezentuje i predstaveni Honoru. :-D Tak tohle Huawejovi nikdo nezbasti! :-D
Xwert Is
Xwert Is
Tak ale toto je do očí bijúci iPhone. To už im vážne šibe ? Urobia Honor 8 ktorý dizajnom strčí do vrecka aj iPhone a potom sa rozhodnú viete čo kašlime na to urobme kópiu iPhonu .... Logika tvl

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze