Honor 8 můžete mít o 1 000 Kč levněji. Pospěšte si, akce trvá do středy

8

Přemýšlíte nad nákupem stylového a výkonného Honoru 8 z oficiální distribuce a rádi byste ušetřili nějaké peníze? Tak si pospěšte, Honor právně připravil akci, kdy telefon Honor 8 koupíte o tisícikorunu levněji. Akce trvá do 1.2., tedy do středy. K dispozici je u oficiálních prodejců, kromě nabídek operátorů.

Pokud přemýšlíte nad nákupem Honoru 8, určitě neváhejte. Společnost si aktuálně připravila akci, kdy tento zajímavý smartphone vyjde na zajímavých 9 999 Kč. Tuto cenu získáte u ověřených a oficiálních prodejců, ve všech případech se jedná o model pro tuzemskou distribuci. Slevu nelze uplatnit jen u operátorů, zde činí cena standardních 10 999 Kč.

TIP: Recenze Honor 8 – Lesklý fešák za skvělou cenu

Honor 8
Honor 8 má své kouzlo

Honor 8 je k dispozici hned v několika barevných variantách – černé, modré, zlaté, bílé a také v jemném růžovém tónování. Slevu však můžete uplatnit pouze na decentní černou barevnou variantu, zbylé barvy jsou stále s příplatkem tisíc korun.

Honor 8 je skvěle vypadající smartphone se sklo-kovovou konstrukcí, potěší také displejem s úhlopříčkou 5,2 palců a rozlišením 1 920 × 1 080 pixelů. Duální fotoaparát nabídne rozlišení 12 Mpx, nezklame ani osmijádrovým procesorem Hisilicon Kirin 950, kterému sekundují 4 GB operační paměti a 32 GB prostoru pro data. Samozřejmostí je i extrarychlá čtečka otisků prstů, která si své místo našla na zadní straně.

Honor 8 – videopohled

Technické parametry Honor 8 32/4 GB

Kompletní specifikace
Konstrukce145,5 × 71 × 7,5 mm, 153 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejTFT IPS, 5,2" (1 920 × 1 080 px)
Fotoaparát12 Mpx, LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetHuawei Kirin 950, CPU: 4×2,53 GHz + 4×1,8 GHz
PaměťRAM: 4 GB, vnitřní paměť: 32 GB, paměťové karty: microSDXC
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth: 4.2, NFC: ano
Operační systémAndroid 7.0
Akumulátor3 000 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostzáří 2016,

Zdroje: tisková zpráva

Diskuze ke článku
hjuik
To vubec není špatná nabídka.Ovšem zas je tu ten "vojub" na ceně podle barevného provedení.Mě by se za Ty peníze líbil zrovna ten zlatý:-/
josh
super nabídka, v černé je můj. když jsem ho v obchodě testoval, nedokázal jsem pochopit jak něco takového může stát "pouze" desítku. Když to srovnám se svým iphonem 6, tak ten je jak zpomalený film, čtečka pomalá, výkon nuzný, displej žlutý, multitasking žádný, foťák slabý.... Ta čína nás stejně jednou semele, ale pokud budou vyrábět takto vychytaná zařízení, nedivím se, že jejich úspěch stále roste. Mohu doporučit, po dlouhém hledání těžko dnes najít telefon s tak výborným poměrem cena/výbava. A ta optimalizace, o té se může mému iphonu jen zdát.
Loos
O Honoru 8 přemejšlím, jen nevím jak s tou skleněnou konstrukcí. Furt si říkám, že když by mi spadnul Honor 7, záda budou v cajku. Když mi spadne tohle, jdu s třema litrama do servisu.

Máte někdo zkušenosti s takovouhle konstrukcí? Mně to sklo přijde nešťastný
P
na zada se myslim da koupit ochranne sklo a kdyz ti spadne behem prvnich trech mesicu od zakoupeni a rozflakas si display tak ti ho zdarma vymeni.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze