Honor 6X s duálním fotoaparátem by se mohl objevit už v říjnu

Před několika týdny obdržel certifikaci od čínského telekomunikačního úřadu TENAA nový model od značky Honor. Telefon, který je známý jako 6X a měl by se zařadit svou výbavou jako nástupce modelu 5X do střední třídy, by mohl být podle zpráv asijských médií představen a možná i uveden na trh už 18. října. Toto datum není nicméně oficiální.

Certifikace TENAA dala lehce nahlédnout na jeho specifikace. Ty by měly být podobné jako u dosavadního Honoru 5X, který nabízí v kovovém těle 5,5palcový Full HD displej, Snapdragon 616 s 2 GB RAM, interní úložiště o velikosti 16 GB a zadní fotoaparát s rozlišením 13 Mpx.

Honor 6X

Nový Honor 6X by pak měl mít rovněž kovové tělo a podobně velký displej, kterému pravděpodobně zůstane Full HD rozlišení. Uvnitř by mohl být Snapdragon 625 a možná se dočkáme navýšení RAM i interní paměti. Stále více OEM výrobců tlačí jako minimální velikost interní paměti 32 GB, takže je možné, že se na tomto trendu sveze i Honor 6X.

TIP: Recenze Honor 5X – Vyvážená střední třída s kovovým tělem

Uniklé fotografie dále ukazuje, že Honor, respektive Huawei, tlačí zadní duální fotoaparát i do střední třídy. Pod dvěma čočkami zadního fotoaparátu, které nejsou vedle sebe, jako u Honoru 8 nebo Huawei P9, ale pod sebou, nechybí ani čtečka otisků prstů.

Zdroje: mtksj.com, tablety.pl, phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze