Honor 20 Lite se představuje v edici pro mladé

11
Honor 20 Lite se představuje v edici pro mladé
  • Dostává AMOLED displej, lepší baterii i fotoaparáty
  • Jiné jsou také barevné varianty
  • Cena se stále drží nízko

Pokud jste si říkali, že by byl Honor 20 Lite váš vysněný telefon, ale vadila vám jeho barva nebo některý z parametrů, pak zbystřete. Na čínský trh se podle honor.cn chystá verze označená jako Youth Edition.

Její zaměření na mladší uživatele poznáte už na první pohled podle barevných variant. Vedle konzervativní černé je to ještě tmavě zelená a barevný gradient modré a růžové.

Honor 20 Lite Youth Edition

Hardwarová výbava se liší v detailech, i tady posloužil pro pohon Kirin 710, paměťové varianty začínají na 4/64 GB, končí na 8/128 GB. Trochu porostla kapacita baterie, a to na rovných 4 000 mAh. K dipozici bude rychlé 20W nabíjení.

Důležitou změnou je však přechod obrazovky na technologii AMOLED, což je u takto levného telefonu spíše výjimka než pravidlo. Úhlopříčka povyrostla na 6,3 palce s Full HD+ rozlišením, což je poměr stran 20:9.

Další změny se pak dotýkají fotoaparátů. Těch je stále trojice, ale hlavní má rozlišení 48 megapixelů, širokoúhlý 8 Mpx a senzor hloubky pak 2 megapixely. Čelní fotoaparát nabídne 16 Mpx.

Honor 20 Lite Youth Edition

Prodej v Číně začne 25. října v přepočtu za cenu asi 5 (4/64 GB) až 6,5 tisíc (8/128 GB) korun s daní. Kdy a jestli, případně pod jakým názvem se tento Honor podívá na globální trhy je prozatím otázkou.

Diskuze ke článku
Carda
Tohle bych svému dítěti kdybych nějaký měl ani nekoupil. Táhnul bych ho spíš k 16:9 displeji který je rozhodně větší jak u tohohle nudloidního hnusu kde díky výřezu a zakulaceným rohům je menší proto nemá určitě ani těch nudloidních 6,3".
Carda
Já Carda váš Nudlí Král prudím na všech fórech a píšu pořád dokola ty samý hovadiny jen proto že vám všem závidím telefony s displejem 21:9 na můj starý od nudlí upatlaný huawei s 16:9 se nedá už dívat. Mimochodem jsem TYDÝT když tvrdím že 16:9 má větší displej než displej 21:9
Ps : Kdyby chtěl někdo vědět co budu mít zítra k snídani nebo k obědu neváhejte a napište rád se s vámi podělím o svá moudra
HuaweiBestOff
Konečně přesl i honor na amoled za 6500 nemá konkurenci to strčí do kapes celý xiaomi

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze