Hodinky Sony SmartWatch 2 dostanou aktualizaci

2

Velká aktualizace míří na chytré hodinky Sony SmartWatch 2. Chystá se několik změn v prostředí, které byly prezentovány na vystavovaném kousku minulý týden v Barceloně. Jaké novinky nás čekají?

Aktuální verze softwaru chytrých hodinek Sony je 1.0.B.3.46. S aktualizací vše povýší na verzi 1.0.B.4.80 a právě tato verze byla k vidění minulý týden na barcelonském veletrhu MWC 2014. Bylo si tak možné prohlédnout, co nového Sony přichystalo.

TIP! Recenze Sony SmartWatch 2 – Konečně ty pravé Bondovky

V prvé řadě projde obměnou celé prostředí, na které se nyní vměstná více informací. Uvidíte například počasí, krokoměr, indikátor baterie či poslední oznámení. Mezi další novinky patří rozbalovací menu nebo možnost zvolit si aplikace, od kterých chcete na chytrých hodinkách přijímat upozornění. Snadno si bude možné změnit také tapetu na hodinkách. Prozatím nevíme, kdy přesně hodlá Sony aktualizaci vypustit do světa.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
D5503 (st15i)
krásné hodinky myslím si že i hezčí než geary
Vyko Just
Vyko Just
mám je od vánoc a jsou perfektní. Na noc je vypínám a takhle vydrží vždy minimálně 5 dní, rekord byl týden. Jediná věc, co mi na nich chybí, je mikrofon, hodil by se na např. pro rychlé zvukové záznamy nebo pro praktické použití Shazamu. Nejhorší ovšem je, že už mám na displeji škrábanec:/ Neví někdo jestli se dá sklíčko vyměnit?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze