Google představuje Pixely 7 a navíc hodinky. Sledujte vše on-line

Google představuje Pixely 7 a navíc hodinky. Sledujte vše on-line
Fotografie: Google
  • K oficiálnímu představení dojde dnes v 16:00 hodin
  • Kromě telefonů se ukáží i hodinky Pixel Watch
  • Podoba nových Pixelů 7 je však již oficiálně známá

Velký den nadešel pro Google právě dnes. Na 6. říjen 2022 totiž bylo již před mnoha týdny stanoveno oficiální datum premiéry Pixelů 7. Google navíc neponechal nic náhodě a chystané modely Pixel 7 a Pixel 7 Pro postupně odhaloval. O jejich podobě tak víme v podstatě vše. Bohužel se ukázalo, že mezigeneračně nedojde po designové stránce k zásadním změnám, což je ale tak trochu pochopitelné. Rozpoznávacím znamením bude nadále horizontálně orientovaný modul s fotoaparáty, který by měl být nově provázán s rámečkem telefonu, a tělo z hliníku. Výbava má stát na novém procesoru Google Tensor G2 a nasazen bude samozřejmě nejnovější Android 13. Telefony budou také odolné, nabídnou AMOLED displeje a bezdrátové nabíjení.

Dnes však nezůstane pouze u dvojice nových telefonů. Google by měl po letech čekání ukázat i první chytré hodinky, které se budou s největší pravděpodobností jmenovat Pixel Watch. Jelikož i jejich vzhled Google nehodlal držet pod pokličkou, můžeme se těšit na minimalistický vzhled, systém od Googlu a také některé funkce dříve typické pro produkty Fitbit.

Celou tiskovou konferenci s představením novinek Googlu můžete sledovat on-line prostřednictvím streamu, který již nyní naleznete v tomto článku. Vše vypukne v 16:00 hodin středoevropského času.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze