Google Pixel 4 XL v testu odolnosti. Buďte opatrní, ať jej nezlomíte

10
Google Pixel 4 XL v testu odolnosti. Buďte opatrní, ať jej nezlomíte
  • Při snaze o ohnutí Pixelu 4 XL dojde k jeho zlomení
  • Příčinou mohou být zeslabená místa u antén

Pixely 4. generace na sebe strhávají značnou pozornost. Ať už jde o 90Hz displej či fotoaparáty, u kterých můžete docílit i 16násobného přiblížení. Současné i budoucí majitele jistě zajímá, co jejich telefon vydrží. Zátěžovými testy je proslulý YouTuber Zack, kterého možná spíše znáte pod názvem jeho kanálu, který zní Jerry Rig Everything. Tentokrát si vzal do parády právě Pixel 4 XL, u kterého provedl standardní testování odolnosti vůči poškrábání a vypalování displeje.

Na konec přichází na řadu i test odolnosti konstrukce proti ohnutí, případně zlomení. Nejprve byla nahoře zadní strana, kdy Pixel 4 XL statečně odolával. Jakmile došlo k otočení, kdy se nahoře ocitl displej, došlo při vyvinutí dostatečné síly ke zlomení konstrukce. Zack ve svém komentáři potíže přičítá anténním předělům, ve kterých spatřuje slabá místa.

Diskuze ke článku
htcjirka
htcjirka
Slušnej papírák.. :D
xman
A komu tím prospějete? ;)
Na druhou stranu google mohl počítat s tím, že se ten stroj dostane Zackovi do rukou.
Mara Studna
Mara Studna
Lámat telefon-opravdu duchaplná zábava!!!
Carda Carda
Prosím o test odolnosti moji blbosti. Hoďte na mě kotel s nudlema a prosím z hodně velké výšky možná se mi v hlavě konečně rozsvítí A pak, prosím, stejným způsobem házejte telefony huawei mate 10 (co nejvíc kusů), které mají poměr displeje 16:9 musíme tento poměr stran vymazat že světa

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze