Google Allo se již velmi brzy dočká webové verze

1
Google Allo se již velmi brzy dočká webové verze
  • Loni představený messenger Google Allo se dočká rozšíření
  • Potvrzen je brzký příchod webové verze

V prvé řadě bychom si měli přiblížit, co to vlastně Google Allo je. Jde v podstatě o vylepšený Hangouts a prakticky náhradu za něj. Nabídnout může mnoho způsobů, kterými ozvláštňuje psanou komunikaci a v některých případech vám v ní i pomůže. Ať už formou velmi dobrého vyhledávání, či navrhováním odpovědí. Americká společnost aplikaci představila již před více než rokem na akci Google I/O 2016. Mezi uživatele však Allo vtrhlo až v září loňského roku. Delší dobu se spekuluje o webové verzi, kterou Google zkraje letošního roku i potvrdil, žel bez konkrétnějších informací.

To se však nyní mění a skrze Twitter prosákla cenná informace. Na svědomí ji má Amit Fulay, který má loňské aplikace Allo a Duo pod palcem. Ten na dotaz uživatele, který se právě na webovou verzi ptal, odpověděl, že by k vydání mělo dojít v nejbližších několika týdnech. Zřejmě se tak ještě během letošních prázdnin dočkáme webové verze aplikace Google Allo.

Stáhnout Google Allo

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: twitter.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Řezňýk
Ano, dneska webovouo verzi, zítra povinnou integraci s G+ a pozítří to zruší, protože to nikdo nepoužívá. To víme, to známe.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze