Galerie: jak vypadá prostředí Samsung Galaxy NotePRO 12.2

10

V redakci pro vás testujeme nový tablet Samsung Galaxy NotePRO 12.2 s obrovským displejem s vysokým rozlišením a špičkovou funkční výbavou, která zahrnuje také některé nové prvky uživatelském prostředí. Těšit se například můžeme na nový vzhled Magazine UX nebo možnost otevřít až 4 okna s aplikacemi. Podívejte se, jak prostředí vypadá.

Tablet Samsung Galaxy NotePRO 12.2 byl představen na začátku roku na veletrhu v Las Vegas, kde jsme ho také poprvé vyzkoušeli a natočili videopohled. Nový tablet s velkým 12,2palcovým displejem se nyní už dostal do naší redakce, kde ho podrobně otestujeme.

Ještě předtím, než budete moci zhlédnout videopohled a přečíst si klasickou psanou recenzi, přinášíme galerii screenshotů prostředí Androidu 4.4.2 s TouchWizem, do kterého přidal Samsung mnoho nových funkcí. Podívejte se, jak vypadá nové Magazine UX s dlaždicemi, možnost otevírat aplikace v oknech podobných OS Windows nebo možnost rozdělit obrazovku až na 4 části se stejným počtem různých aplikací.

Nové Magazine UX
... a vedle toho klasické prostředí Androidu s TouchWizem
Práce s více okny
Aplikace od Samsungu
Různé možnosti nastavení
Kalendář, kontakty a prohlížeč Office dokumentů

Technické parametry Samsung Galaxy NotePRO 12.2 LTE

Kompletní specifikace
Konstrukce295,6 × 204 × 8 mm, 753 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
Displej?, 12,2" (2 560 × 1 600 px)
Fotoaparát8 Mpx (3 264 × 2 448), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 60 FPS
ChipsetQualcomm Snapdragon 800 MSM8974, CPU: 4×2,2 GHz, GPU: Adreno 330
PaměťRAM: 3 GB, vnitřní paměť: 32 GB / 64 GB, paměťové karty: microSDXC
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 4.4
Akumulátor9 500 mAh, bezdrátové nabíjení: ne
Dostupnostbřezen 2014, 23 500 Kč

TIP: přečtěte si první dojmy a podívejte se na videopohled

Diskuze ke článku
Pf
At se na mne nikdo nezlobi, ale ja v tom vidim vykradacku iOS 6,7 a Windowsu/WP8 jako prase a to cele riznuty Androidem. To nastaveni to je tezka inspirace v iOS, no a ty dlazdice vcetne pocasi WP8/Windows 8.

Hnusna kopirka Samsung.
zajimave jak vsemi nenavidene dlazdice, podle Googlu bez budoucnosti se vetrely do prostredi Samsungu :-)

A takovouhle nejakou splacanici vznikl i Android
jarpo
Pf: 100% súhlas!
Pf
A hlavne kouzlo dlazdic je v tom, ze kombinuji Widget (na ktery je Google tak pysny, a ktery ukradl z Vist a Win 7) a ikonu dohromady. To Android nema. Mate napr. ikonu emailu zvlast a email Windget zvlast, ktery si musite stahnout.

A u WP8, a Windows 8 ma ikona live-title, jednoduche a nepelesi to system zbytecnymi chujovinami. A livetitle se do urcite miry inspiruje i iOS7, ikonkou casu, ktera ukazuje skutecny cas, nebo kalendarem, kde ikonka ukazuje kolikateho je (den).

Windows 8 a WP8 jsou naprosto idelani pro tablety a smartphony. Skoda jen, ze MS rozdrazdil lidi dlazdicemi i na klasickych desktopech, ktere tu byly, jsou a budou
Petr Zubik
Petr Zubik
Ano zde to Samsung s tou kreativitou prehnal, mel by dat ruce pric od tech hroznych WP dlazdic a vice se drzet cisteho Androidu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze