Samsung propaguje sérii TabPRO: umí více než konkurence (video)

10

Jihokorejský Samsung se letos vytasil s novými tablety s přídomkem PRO. Ten neznačí klávesnici, jak by se mohlo zdát, ale displeje s velmi vysokým rozlišením. Náležitá propagace je nutností a Samsung si v reklamě neodpustil rýpnutí do Applu, Microsoftu či Amazonu.

Samsung se zpočátku letošního roku vytasil s novinkami Galaxy TabPRO 8.4, Galaxy TabPRO 10.1, Galaxy TabPRO 12.2 a také špičkovým Galaxy NotePRO 12.2. Celou čtveřici spojují velmi kvalitní displeje, jejichž společným jmenovatelem je rozlišení 2 560 × 1600 pixelů. Především u nejmenšího tabletu získáváte extra jemnou podívanou. Jemné displeje nacházejí zužitkování například při běhu více několika aplikací rozdělených do menších okýnek.

V novém reklamním spotu Samsung nejen představuje nové tablety, ale náležitě nechává vyniknout, že některé věci dokážete jen se Samsungem. Typicky dává na odiv možnost otevřít další aplikace a například přitom nepřerušit probíhající videohovor. Takto si nejprve rýpne do iPadu od Applu, následně do tabletu Surface od Microsoftu a na závěr to schytá i Kindle Fire od Amazonu.

Zdroje: talkandroid.com

Diskuze ke článku
Jakub Louthan (Firo)
Jakub Louthan (Firo)
Může se to vůbec ? :-)
onoho
tak to je traparna jak bejk. Plastaky, hnusné, od Samsungu S Shitdroidem srovnávat se Surface Pro 2 muže opravdu jen, promínte ten výraz, jen naprostý idiot. nehledě na to, ze všechny propagována fce umí jak iPad a Surface ani nemluve.

a navázet se Do klavesnice, je super cool Matlat po skle, a nemít žádné rozšiřují porty v podobě docku.

sorry ale tohle mě vy točilo, a na sto honu ohradilo od Samsungu. Samsung, Google jsou 3,14ce
Andrej Michalek
Andrej Michalek
Veď vpohode mohli na iPade otvoriť novú aplikáciu v multitascingu a prejsť speť tam kde skončili. A to prostredie s 2 aplikáciami im laguje, takže aj tak nie je pohodlne použitelné. Ešte sa
poweruser
uf srovnávat Android tablet se Surface Pro 2, je fakt mimo, Samsung není soupeřem pro Surface šamšula už neví coby. iPad je proste lepsi

jinak Surface je min o 2 třídy výš než ty bazmeky S Androidem. to jako kdyby se Dacia Duster(Samsung) navázela například Do Touaregu 2 (Surface)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze