Fronty na Xiaomi: v Hradci Králové se otevřel nejmodernější Mi Store

42
Fronty na Xiaomi: v Hradci Králové se otevřel nejmodernější Mi Store
  • Xiaomi Mi Store byl otevřen v Hradci Králové
  • Na otevření čekaly díky slevovým akcím stovky lidí
  • Největší nedočkavci byli ve frontě od 17 hodin

V obchodním centru Aupark v Hradci Králové bylo otevřeno dosud nejmodernější Mi Store, tedy prodejna výrobků Xiaomi a Yi. Jde o celkově pátou prodejnu v České republice, přičemž je zatím nejmodernější. Ta největší je však v Opavě. Otevření nových prodejen Xiaomi je tradičně spojeno s výhodnými slevovými akcemi a není divu, že i v Hradci Králové na otevření čekalo mnoho set lidí.

Slavnostní otevření prodejny proběhlo dnes v 10:00, první nedočkavci však čekali před obchodním centrem už předcházející den v 17:00. Ráno po otevření obchodního centra už před prodejnou byly stovky lidí, které zaplnily nejen přízemí, ale i eskalátory a druhé patro obchodního centra. A z jakého důvodu byl zájem lidí tak obrovský? Zejména šlo o výrazné slevy u více než 900 kusů produktů. Za kolik bylo možno co koupit, naleznete v tomto našem dřívějším článku. Kromě toho ale společnost lákala na soutěž o elektrickou koloběžku nebo třeba notebook Mi Notebook Air. V průběhu celého dne mohli díky kolu štěstí vyhrát účastníci další zajímavé ceny. Po celý den byla na celý sortiment sleva 30 %.

V Mi Storu byla také zcela poprvé představena levnější sestra vlajkové lodě Xiaomi Mi 8Lite a k dispozici je i kompletní nabídka Xiaomi pro Českou republiku. Vedle chytrých telefonů, náramků, smartwatch, kamer, powerbank, bezdrátových nabíječek, sluchátek a příslušenství to je třeba i právě elektrická koloběžka Mi Scooter 2, počítač Mi Notebook Air nebo pro středoevropany lehce kuriózní rýžovar či chytré žárovky.

Diskuze ke článku
Petr
Zajímalo by mne kolik lidi by tam čekalo kdyby nebyla slevová akce - myslíte že by tam byli aspoň 3 co by jim stalo za to čekat tam přes noc? Myslím ze ne.

A to tak nějak koresponduje s tím jaké produkty ta značka má - líbivé za solidní cenu ale kvalita a kult nikde....

To se nedá srovnávat s otevřením Apple Store, kde je super atmosféra zaměstnanci jdou ven a baví lidi a všichni co tam stojí sou opravdoví fandové kteří tam nejdou za nějakými slevami (Apple žádné nedává) ale jdou tam pro tu atmosféru.

Tohle Číňan nepochopí a tak se podbízí tím ze dává produkty zdarma aby taky ,,jako” vytvořil frontu.
st
Vůbec se těm lidem nedivím. Xiaomi, prostě umí. A když tomu přidá snové ceny, tak není co řešit.
Ondra
Ty jo, koukam, ze z Xiaomi uz je fakt novej kult... Nejak to porad nemuzu moc pochopit.
Iphon
Škoda, že neprodávají v ČR Mi mix 3 nebo Mi 8 Pro,jeden z těch telefonů bych si rád koupil.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze