Fotogalerie: veselé Xperie Z1 Compact v limetkové a růžové barvě

20

Velmi povedená zmenšená vlajková loď Xperia Z1 Compact obstála díky kompaktním rozměrům, voděodolnému tělu s krásným designem a špičkové výbavě v našem redakčním testu velmi dobře. Malá novinka uspokojí nejen konzervativní, ale i odvážnější uživatele díky dvěma novým barevným variantám, které jsme pro vás nafotili.

Sony Xperia Z1 Compact je dostupná jak v klasické bílé a černé barvě, tedy ve variantách, ve kterých jsme pro vás telefon již testovali, tak v živějších a odvážnějších barvách, jejichž fotogalerii vám přinášíme níže. Jde o zářivou limetkovou variantu a pro ženy ideální růžovou verzi. Obě barvy telefonu hodně sluší a pokud jste odvážnější, máte z čeho vybírat. Zejména v růžové je Xperia Z1 Compact ideální pro náročné ženy, které se chtějí zároveň trochu odlišit a nechtějí klasickou bílou verzi.

Která z variant se vám líbí nejvíce?

TIP: přečtěte si recenzi Sony Xperia Z1 Compact

Růžová barevná varianta

Limetková barevná varianta

Pro srovnání fotografie černé a bílé verze

TIP: přečtěte si recenzi Sony Xperia Z1 Compact

Diskuze ke článku
René
Ta limetková je nádherná,takhle z fotky nevypadá nic moc,ale na živo je to nádhera.
FILIPSN007
Nejsem expert na barvy, ale tohle si myslím není limetková, možná tak banánová. Limetková je Lumia 620 v "zelené". To je podle mě limetková. :)
HTC One
dnes som drzal v ruke bielu variantu.. Nadherny kus telefonu. Ale aj tak ma vzdy najviac nadchne ta zlta varianta.... Neviem sa dockat, ked si ju vyskusam nazivo :)
Velda
Autor je zjevně barvoslepý. Ale to mu nemějte za zlé. U Sony jsou taky barvoslepý, protože právě tu barevnou variantu pojmenovali Lime. Aspoň jde vidět, že se jim to jaksi envydařilo, když trefily o několik odstínu jinší barvu... téměř klasickou žlutou :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze