Fotogalerie: podívejte se, jak vypadá červený Google Nexus 5

7

Na tiskové konferenci LG v Praze, na které společnost představila svůj nový prohnutý LG G Flex a další novinky, se objevila také včera představená červená varianta Nexusu 5, která zaujme nejen ženy, ale také uživatele, kteří se nechtějí držet při zemi a černá a bílá varianta jim přijde příliš usedlá.

Google Nexus 5, který pro amerického giganta vyrábí právě korejské LG, jsme v redakci minulý rok otestovali a vy si můžete přečíst naši podrobnou recenzi. Dosud byl Nexus 5 dostupný pouze v černé a bílé variantě, včera však přibyla odvážná červená, kterou jsme dnes vyzkoušeli. Naživo je barva hodně výrazná, až signální a telefon opravdu budí pozornost. Zároveň ale není červená příliš žensky působící a bez problému si umím představit červený Nexus 5 i v pánských rukou uživatele, který se chce jednoduše odlišit. Hezkým kontrastním prvkem je v červené barvě vyvedené sluchátko nad displejem. Záda telefonu jsou, stejně jako u dvou dalších variant, měkčená a příjemná na dotyk.

Google Nexus 5 v červené - oficiální fotografie

Červený Google Nexus 5 se bude prodávat také v České republice, ale spíše až za několik týdnů. Pokud jste si na Nexus 5 v červené barvě brousili zuby například na Valentýna, máte zatím smůlu, do 14. února to do Česka nestihne.

Google Nexus 5
Diskuze ke článku
Marek Smékal
Marek Smékal
No nvm, mohli tam dát zajímavější barvy (žlutá, limetková, šedá, modrá atd.) Tohle bude výhradně pro slečny ;)
Martin Sojka
Martin Sojka
Tahle barva z něj dělá jeden z nejhezčích telefonů.
Kubik393
Schválně kdy se ozve Nokia, že jim ukradli jejich nápad, stejně jako iPhone 5c.
mikis
80% lidí na ten nádherný telefon stejně natáhne nějaký ošklivý kryt :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze