Facebook na Nokii N97: demo a podrobné video (aktualizováno)

Nejen pro nedočkavé zájemce o Nokii N97 spustil výrobce na svých stránkách interaktivní demo, které ukazuje některé funkce očekávané novinky.


Interaktivní demo Nokie N97

Vyzkoušejte si, co umí integrovaný Facebook klient. Podívejte se, jak upravit domovskou obrazovku, sdílet multimédia nebo jak vypadá webový prohlížeč. Můžete též vyzkoušet videovolání nebo se dívat na video.

Interaktivní demo naleznete zde

Pokud vás zajímá, jak to bude s dostupností Nokie N97 v Evropě, potažmo v České republice, máme pro vás dobrou zprávu. Zdá se, že první kusy dorazí do českého značkového e-shopu a značkových kamenných obchodů koncem června, nebo začátkem července. Ale vhledem k tomu, že je o telefon poměrně velký zájem, může dojít k posunutí termínu, aby výrobce uspokojil nejdříve zájemce na klíčových trzích.

Aktualizováno - nové video facebooku na Nokii N97

Na YouTube profilu Nokia Conversations se objevilo další video, podrobně zachycující práci s Facebook aplikací na Nokii N97. Aplikace je nyní k dispozici pro všechny telefony Nokia Series 60 5.edice (tedy v současnosti pouze Nokia 5800 a N97) ke stažení na Ovi store.

TIP: přečtěte si kompletní představení Nokie N97

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze