Facebook Messenger ovládne Material Design v jasně modré

6

Zprávy o novém designu aplikace Messenger se šíří již od začátku roku, avšak teprve dnes se uživatelé populární komunikační aplikace dočkali. Messenger dostává od Facebooku nový kabátek ve stylu Material Designu pro operační systém Android.

Dnes začala aktualizace Messengeru, který se obléká do kabátku ve stylu Androidu 6.0 a vládne tak populární Material Design v jasně modré barvě, která dominuje v horní liště s navigačními tlačítky pro přístup k chatu, skupinové komunikaci a nastavení. Dolní lišta s tlačítky pro zakládání nových konverzací chybí a nahradilo jí nové akční tlačítko.

Facebook Messenger

TIP: Facebook Messenger a Spotify nyní umožňují sdílení hudby

Díky jednoduchému plovoucímu tlačítku může volat, zahajovat konverzace či vyhledávat nové kontakty. Nová aktualizace s sebou ale jinak nenese více změn a možností, spíše se jedná o kosmetickou úpravu, která by měla být po vzoru Androidu čistší a jednodušší v ovládání, a to bez zbytečných animací. Aktualizace by měla dostupná pro všechny uživatele Messengeru pro operační systém Android.

Stáhnout Facebook Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Zdroje: techcrunch.com, talkandroid.com, reddit.com

Diskuze ke článku
Petr
No opravdu brzy o tom píšete :-D . Tenhle vzhled messengeru už je venku nějakou tu dobu .
Petr
Já ho nemám - pořad mám bílé nahoře průsvitné panely - a ten modrej hnus ani nechci. iOS
Marv
Proc neudelaji moznost vybrat si barvu pozadi jak to maji jine aplikace ,ze zmeni modrou horni listu z bile na modrou to je fakt boom
Janina Krajníková
Janina Krajníková
Modrá je pěkná barva,ale kdyby byla možnost volit z více barev,bylo by to pěkné :-) Četla jsem ale že Zuckenberg vidí špatně barvy a modrá je jediná,kterou rozezná dobře,proto zvolil tu. A pochybuji že by to změnil.......

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze