Druhá generace Xperie XZ údajně uniká na fotografii

41

Aktuální vlajková loď japonského Sony není v prodeji nijak dlouho, avšak nebrání to spekulacím o případném nástupci. Ten se údajně již objevil také na první fotografii, která toho však příliš neodhaluje.

Sony Xperia

Sony letos chystá několik novinek a o mnohých se již spekuluje. Například o dvou modelech s procesorem od MediaTeku, případně o nástupci Xperie XA. Nyní se objevily fotografie, na kterých má být zachycena Xperia XZ druhé generace. Na první fotografii má být v pravém spodním rohu, přičemž společnost zleva ji dělá postarší Xperia Z Ultra, což dokumentuje značný velikostní rozdíl. Kvůli nepříliš kvalitním snímku, který telefony zabírá z úhlu, se špatně odhaduje velikost chystané novinky. Je však nasnadě, že dojde k minimálně menšímu nárůstu.

Připomeňte si: Recenze Sony Xperia XZ – Důstojná následovnice řady Z

Sony Xperia XZ (2017)

Ohledně výbavy se prozatím takřka nic neví. Spekulace zmiňují pouze navýšení operační paměti na hodnotu 4 GB a přítomnost čtečky otisků prstů v neměnné podobě. Opět ji tak najdeme na pravém boku. Předčasné je také spekulovat o představení, které proběhne zřejmě nejdříve během letních měsíců.

Zdroje: weibo.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Jirka.S
No vůbec bych se nezlobil za menší rámečky a 6,4" jako měla z ultra, ale pokud to či je na fotkách 5,5" tak to nebudou rámečky, ale rámy když se porovná velikost se z ultra, pevné doufám v tu první variantu, jinak hrůza
Dave
To nebude nástupce XZ ale spíš nějaká lepší variante Xperie XA dejme tomu třeba Xperie XA Performance protože jsou vidět nulové boční okraje. XZ ale třeba i X mají okraje kvůli čtečce otisku prstu.
Lukáš
Hrůza, hrůza, Sony.
Richy
Měl jsem Z5 Premium, teď mam XZ. Pokud skloubí všechno dohromady a do USB-C integrují MHL tak kupuji bez rozmyslu. 4K displej, kovový rám, vylepšený camera sensor + 5osá stabilizace. Prostě luxus.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze