Připravovaný nástupce Xperie XA od Sony uniká na videu

7

Sony Xperia XA je velmi zajímavý smartphone, který se pyšní velmi tenkými rámečky po bocích displeje. Nově se připravuje nástupce, kterému se přezdívá Xperia XA (2017). I ten má mít velmi tenké rámečky a samozřejmě by si měl polepšit i v otázce funkční výbavy.

Do rukou zahraničního uživatele se dostal prototyp připravované Xperie XA (2017), a to včetně instruktážního popisu, co se s prototypem nesmí dělat. Naštěstí pro nás však tento uživatel nařízení porušil. Xperia XA (2017) by měla nabídnout 5palcový displej s HD rozlišením krytý odolným sklem se speciálním 2.5D zakřivením. O výkon se postará procesor Helio P20, kterému budou sekundovat 3 GB operační paměti a 32 GB prostoru pro vaše data. Uvnitř nalezneme systém Android 7.0 Nougat.

TIP: Recenze Sony Xperia XA – Střední třída, které to sekne

Sony Xperia XA

Fotoaparát bude disponovat nadstandardním rozlišením 23 Mpx a potěší i přítomnost moderního USB-C konektoru. Po stránce designové linky se bude novinka podobat Xperii X Compact a my doufáme, že cenovka se udrží na přijatelné hodnotě.

Zdroje: yahoo.com, cnetfrance.fr

Diskuze ke článku
Dave
Tak už se těším až tady začnou lidi nadávat na horní a spodní rámeček.
Jarda
Mám xperii xa a horní, dolní rámeček mi přijdou docela v pohodě ale tady mi to přijde opravdu už moc.
Aset
Co je to za cip ten helio ? Je to vykonne ?
Jirka.s
Čekám až Sony konečně představí něco s více než 6", divim se, protože c asijských zemích je větší velikost úhlopříčky zadanejsi a podle úniku co by mělo Sony představit teď v únoru tam není nic přesahující 5,5" a asi dva modely s 5" k čemu takového balastu, stačí jeden model od každé úhlopříčky a pokrýt trh a poptávku, jeden compact 5"(ale velikostně opravdu compact) vlajková loď 5,5" třeba a a tabletofon 6,4" nebo 6,9" a je to. Veliká škoda, Sony se tímto chrlenim telefonu pohřbíva a tahá si prachy z kapsy samo.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze