Druhá generace hodinek od LG: G Watch R budou údajně kulaté

Jihokorejské LG si nechce nechat ujet vlak s chytrými hodinkami a chystá další generaci svých G Watch. Nově se zřejmě nechá inspirovat pozitivní reakce budícím vzhledem hodinek Moto 360 od Motoroly. Budou tedy nové hodinky G Watch R kulaté?

První chytré hodinky od LG nesly název G Watch a byly představeny poměrně nedávno. Již nyní však výrobce usilovně pracuje na další generaci. Trh se totiž vyvíjí velmi rychle a všichni přední výrobci netrpělivě čekají, s čím se vytasí Apple. Do té doby se snaží vypilovat vlastní chytré hodinky k dokonalosti. LG neuniklo, že prozatím neprodávané hodinky Moto 360 od Motoroly vzbudily u uživatelů značný zájem.

Pravděpodobná podoba LG G Watch R

Druhá generace chytrých hodinek od LG by se proto měla inspirovat a namísto hranatého vzhledu budou kulaté. To ostatně potvrzuje i video, kterým samotné LG na nové hodinky, které zřejmě ponesou název LG G Watch R, láká. Prozatím toho o hodinkách příliš známo není, avšak již brzy budeme vědět více. Představení se totiž chystá na veletrhu IFA 2014, který proběhne příští týden v Berlíně. Naše redakce bude přímo v německé metropoli a můžete těšit na podrobné zpravodajství z místa dění.

Zdroje: engadget.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze