Představení Moto 360 2. generace až příští týden (3× aktualizováno)

Chytré hodinky jsou prozatím stále ve svém rozpuku, avšak některé modely se již stačily nesmazatelně zapsat do historie. Jsou jimi i hodinky Motorola Moto 360, které by se letos měly dočkat druhé generace.

Aktualizováno 1. 9. 2015

Jak se zdá, Lenovo nové hodinky Motorola Moto 360 nepředstaví na zítřejší tiskové konferenci, která se koná od 19:30 v rámci veletrhu IFA, ale až na separátní akci v čínské Šanghaji, která se bude konat 8. září. Lenovo totiž zahraničním redakcím rozeslalo pozvánku, kterou si můžete prohlédnout níže.

Motorola Moto 360 2

Aktualizováno 1. 9. 2015

Dnešní aktualizace poodhaluje velikost obou verzích chystaných Moto 360. Menší by měla nabídnout displej s úhlopříčkou 1,37 palce a 20mm řemínek. Větší verze by měla mít úhlopříčku 1,55 palce a řemínek o velikosti 22 mm. Větší varianta by tak měla být velikostně velmi podobná první generaci.

Aktualizováno 31. 8. 2015

Dnešní únik definitivně potvrzuje, že druhá generace dorazí ve dvou variantách. Obě velikosti jsou totiž zachyceny na uniklém obrázku. Jmenovat by se pak měly Moto 360 L a Moto 360 S.

Motorola Moto 360 2. generace

Původní informace z 24. 8. 2015

Patrně nejpopulárnější chytré hodinky Motorola Moto 360 si přízeň získaly naprostou jednoduchostí. Vsadily totiž na léty osvědčený kruhový design a minimalistický vzhled. Druhá generace, o které se nyní spekuluje, na tom bude velmi podobně. Kruhový design zůstane zachován a na první pohled bude nejviditelnější odlišností mírně posunuté tlačítko na pravém boku. O tom jsme vás informovali již předminulý týden. Nyní se objevily informace, že druhá generace bude existovat ve dvou velikostech. Ta hlavní bude mít rozměr 46,5 milimetrů, což je takřka stejně jako u současné první generace. Dostat by se však mělo i na menší variantu, která bude levnější.

Pojítkem obou verzí bude samozřejmě operační systém, kterým bude Android Wear. Unikly také nové fotografie, na kterých je nový model zachycen. Pravděpodobně bude mezi oběma verzemi více odlišností, neboť ceny se mají výrazně lišit. Menší varianta má vyjít na zhruba 305 euro (Přibližně 8 500 Kč), větší varianta má stát již 400 euro (zhruba 11 000 Kč). Poslední informace, o které se hovoří, se týká baterie. Kapacita většího modelu má být 375 mAh, menšího 270 mAh. Připomeňme, že první generace nabízela 320 mAh.

Zdroje: fonearena.com, reddit.com, gizmochina.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
pixel
ještě klika, že je tu sony... těm vydrží hodinky alespoň 2 dny, ne jen do oběda.
krkt
Jsou moc hezký ale ta cena....
Lumiablog.cz
Dalsi vyrobce, kteremu Apple svou cenovou politikou dal prostor pro zdrazeni. Asi bych nechtel hodinky, ktere jsou drahe jen proto, ze muzou.
Xeox
Vyčkával jsem na druhou generaci moto jak na smilování a zas zklamání.. Podle renderu i fotek to vypadá, že display opět není kruhový, a výdrž opět nevypadá dobře, a o ceně ani nemluvě.. Tak zase příští rok.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze