Dropbox pro iOS dostává swipe gesta a sdílení více obrázků

1

Používáte v iPhonu nebo iPadu aplikaci Dropbox? S novou verzí bude její používání ještě intuitivnější, díky swipe gestům budete mít základní operace se soubory a adresáři vždy po ruce. Též přibyla možnost sdílet celou složku nebo více obrázků najednou.

Včera byla aplikace Dropbox aktualizována na verzi 2.3, která přináší swipe gesta a možnost sdílet celou složku nebo více obrázků najednou. Pokud přejedete po složce nebo souboru zleva doprava, zobrazí se místo něj trojice (v případě složky) nebo čtveřice (v případě souboru) ikonek. První ikonka reprezentuje sdílení, druhou ikonkou přidáte soubor do oblíbených, třetí ikonkou soubor nebo složku přesunete jinam a poslední ikonkou ho smažete.

Pokud se přepnete do záložky fotografií (druhá ikonka v dolní navigační liště), můžete označit více fotografií a ty potom nasdílet. Stejně tak můžete rovnou nasdílet celou složku, kde se obrázky nachází. Sdílení odkazu na tyto soubory či adresář je možno provést buď emailem, textovou zprávou, Facebook zprávou, Facebook příspěvkem, tweetem nebo jen zkopírovat odkaz do schránky.

Stáhnout Dropbox

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: thenextweb.com