Displej iPhonů 11 je extrémně náchylný na poškrábání, zákazníci soptí hněvem

64
Displej iPhonů 11 je extrémně náchylný na poškrábání, zákazníci soptí hněvem
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Některé škrábance vypadají spíše jako šmouhy, které nejde odstranit
  • Apple se během představení chlubil tím, že nové iPhony disponují nejtvrdším sklem na trhu
  • Uživatelé si stěžují na oficiálním Apple fóru i jinde na internetu

Pár dní po představení si četné množství majitelů nových iPhonů 11 stěžuje na množství menších či větších škrábanců, které se na displejích objevily takřka okamžitě po rozbalení. Stížnosti se množí na oficiálním Apple fóru, kde uživatelé líčí své zkušenosti a zanechávají komentáře, jako: „Zdá se, že displej se poškrábe i v případě, že není v kontaktu s ostrými či drsnými předměty. “ nebo „Můj iPhone 11 vypadá po jednom týdnu používání hůř než můj předešlý iPhone 7 po třech letech.

Jiný uživatel napsal: „Svůj iPhone jsem dal do zadní kapsy a po vytažení jsem na něm našel příšerný škrábanec. Je to vážně znepokojující, zvlášť, když vezmete v potaz, že si normální uživatelé telefon dávají do kapes a kabelek.“ V oficiálním videu, které jsme mohli zhlédnout během představení , jsme přitom mohli zahlédnout i záběry toho, jak je iPhone vhozen do kabelky, kde je mnoho dalších předmětů. Co víc, škrábance u některých uživatelů připomínají spíše šmouhu, která však nejde odstranit a vypadá ještě hůř než „běžný“ škrábanec.

Apple iPhone 11

Na twitterovém příspěvku níže si můžete prohlédnout stav iPhonu 11 po týdenním používání a běžném nošení v kapse. Při představení novinek se přitom Apple nechal slyšet, že nové iPhony 11 (Pro) mají nejtvrdší sklo, které kdy bylo na telefonu k vidění.

Nezbývá tak než doporučit displej ideálně chránit ochranným sklem či fólii. Jaké jsou vaše zkušenosti?

Diskuze ke článku
Adam
Prodavam v iStores.. telefon jsem si rozbalil hned po otviracce a jelikoz jsme meli cely den nekolik lidi, tak jsem ho polozil do pultu a vecer vytahl. Nikdy jsem nenosil obal ci sklo a lehce poskrabany telefon jsem mel vzdycky, ale za rok, co jsem mel X a pak Xs Max, jsem ani jeden z telefonu neposkrabal jako 11 pro Max za 12 hodin polozeny v pulte (maximalne sem tam vytahnul na nejakou zpravu). Hnus.. poprve mam na telefonu sklo a je to hnus za den telefon za 33k uplne znehodnoceny. Jsem moc zklamanej
Ondra
Výborný, koupím si mobil za 40 klacků a budu ho hyzdit ochranným sklem.. otřesný.
Rocco
Takže, opět jen lži a lži od Jabka. Lidi co to tak miluji by měli skončit v blázinci. Evidentně, dělat s lidi blazny se vyplácí...
Pavel Kapoun
Mně se to naštěstí netýká a nikdy týkat nebude,ale jako zákaznik bych se cítil dost poškozený. Každý telefon používám velmi intenzivně. Jsem k němu přiměřeně opatrný,protože všechno chce své,ale nikdy jsem nepotřeboval žádné tvrzené sklo,ani folii. Považuji to jen jako nástroj,jak z lidí vytáhnout další peníze. Stačí lidem vymývat mozky,že ochrana je nutna a Aliexpress nestíhá... Nemám sice žádný telefon déle než 2 roky (a to málokdy),ale displej je vždy naprosto OK. Nedávám ho do kapsy s klíčema a SMSky nepíšu šroubovákem,ale jinak žádná péče.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze