Datart rozdává k vybraným telefonům od Samsungu zpáteční letenky zdarma

Datart rozdává k vybraným telefonům od Samsungu zpáteční letenky zdarma
  • Stačí si na kterékoli pobočce či na e-shopu Datartu koupit telefon řady Galaxy A, S či Note a dostanete zpáteční letenky zdarma
  • Ty platí pro vybraných 14 evropských měst, přičemž akce potrvá do konce prosince

Podle všeho slavila speciální jarní akce Datartu Air Datart slušný úspěch, jelikož jí využily více než dvě třetiny zákazníků, a tak se jí rozhodl prodejce nyní na podzim zopakovat. V čem akce vůbec spočívá? Pokud si v Datartu zakoupíte telefon od Samsungu řady Galaxy A, S nebo Note, získáte od Datartu zdarma dvě zpáteční letenky do některé ze 14 evropských metropolí. Akce přitom platí pouze do konce prosince a na zboží zakoupené ve všech prodejnách Datart a na e-shopu www.datart.cz. Celkově se přitom rozdávají letenky za více něž 5 milionů korun.

Air Datart

Oproti jarní akci jsou nyní rovněž značně zjednodušeny podmínky. Nyní si stačí zaregistrovat svou účtenku na www.airdatart.com mezi 15. a 24. dnem od data nákupu a na tom samém odkazu si také vyberete tři preferované destinace, tři preferované termíny cesty a letiště, odkud chcete letět. Na seznamu destinací můžete přitom narazit na města, jako je například Řím, Barcelona, Amsterdam, Stockholm nebo Kodaň.

Všechny lety ale musí být realizovány nejpozději do 31. 8. 2018, přičemž dostanete následně e-mailem vaši nabídku letu – tedy kombinaci jedné destinace a jednoho termínu, které jste zvolili. Poté už jen musíte do 48 hodin poslat potvrzení, abyste termín neblokovali dalším zájemcům a je hotovo. Pokud tedy plánujete na Vánoce dárek v podobě jednoho z dražších telefonů od Samsungu, máte nyní zajímavou nabídku k zamyšlení.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze