Další špionážní fotografie tajného Sony Ericssonu W595

11

První informace o připravovaném Sony Ericssonu W595 s kódovým označením Linda jste si mohli na našem serveru přečíst minulý týden. Tehdy málokdo věřil, že by měl Sony Ericsson v plánu podobný model představit. Dnes se však objevily špionážní fotografie.

5. července 2008

První informace o připravovaném Sony Ericssonu W595 s kódovým označením Linda jste si mohli na našem serveru přečíst minulý týden. Tehdy málokdo věřil, že by měl Sony Ericsson v plánu podobný model představit. Dnes se však objevily první špionážní fotografie, potvrzující existenci telefonu.

Sony Ericsson W595 je nástupce výsuvného Walkmanu W580i. Jeho výbava se podle prvních informací o mnoho neliší. Chybět tak nebude hudební přehrávač Walkman 3.0 s vestavěným akcelerátorem či FM rádio s RDS. Podporu 3G telefon s největší pravděpodobností stále postrádá, neboť na fotografiích nenajdeme kamerku pro videohovory. Sony Ericsson W595 dále nabídne služby určení polohy, které zahrnují Google Mapy. Telefon výrobce představí během července.


První špionážní fotografie tajného Sony Ericssonu W595

Aktualizováno 10. července 2008 o nové špionážní fotografie



Další špionážní fotografie tajného Sony Ericssonu W595

Aktualizováno 14. července 2008 o nové špionážní fotografie



zdroj: journaldugeek.com, esato.com

Diskuze ke článku
oddie
Na fotce v druhem radku na pravo je zachycena Patti, walkman postaven na stejne platforme jako c902.
went
proč musej bejt všechny fotky rozmazaný??? :)
went
ale některé fotky vám nesedí, když se podíváte na druhý řádek od shora na pravo, tak tam je vidět klávesnice, která nevypadámoc podobně té u w595..... :-D
Luboš Srb
Luboš Srb
Dobrý den, máte pravdu, v článku již opraveno.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze