Další chyba v iOS 8: obnovením nastavení lze přijít o dokumenty

26

Nejnovější operační systém iOS 8 od Applu nemá jednoduché začátky. Po odstranění prvotních chyb se nyní objevila další. Při obnově továrních nastavení totiž někteří uživatelé hlásí, že se jim ztratily také iWorks dokumenty v iCloud.

Před dvěma týdny vyšla aktualizace na iOS 8. Záhy se s verzí iOS 8.0.1 objevily první problémy, které trápily především nejnovější duo iPhonů. Tyto nedostatky Apple velmi rychle opravil vydáním aktualizace iOS 8.0.2. Zdálo se, že bude již vše vyřešeno ku spokojenosti uživatelů. Bohužel však není.

Uživatelé nyní hlásí, že je další chyba u volby obnovy továrního nastavení. K této funkci přistoupili především majitelé starších zařízení, kde nové iOS 8 neběželo zcela ideálně. Obnova továrního nastavení má za následek přenastavení zařízení na hodnoty, které jste měli po vybalení z krabice. Před použitím jste rovněž informováni, že nedojde k vymazání žádných dat nebo multimédií.

iOS 8

Aktuální realita je ale poněkud odlišná. Někteří uživatelé dle serveru macrumors.com hlásí, že se jim ztratily také iWorks dokumenty uložené v iCloud. Navíc je již nijak nešlo zachránit, neboť ihned po obnově došlo k synchronizaci dat a dokumenty tak zcela zmizely z cloudového úložiště iCloud. Apple údajně již o této chybě ví a pracuje se opravné aktualizace. Kdy dorazí nicméně není v tuto chvíli známo.

Zdroje: macrumors.com, theverge.com

Diskuze ke článku
Anonym
iOS je az tak vyladeny, ze je preladeny. Trapne a lutujem tych, co im na tu ich znacku stale skocia.
Fish
Obnova továrního nastavení má za následek přenastavení zařízení na hodnoty, které jste měli po vybalení z krabice.

Tohle je trochu kostrbaté vysvětlení - pokud aktualizuju SW na novější verzi, například 4s - se nevrátí na verzi 6, která byla při vybalení z krabice.
Apple
Apple je nejlepší firma na světě. Tohle všechno jsou lži generované Samsungem!
Standa
Další problém je údajná predikce hesel. Zdá se, že tentokrát Apple opravdu šil iOS velmi horkou jehlou.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze