Čtečka otisků prstů na OnePlus 6T je s každým odemknutím lepší

2
Čtečka otisků prstů na OnePlus 6T je s každým odemknutím lepší
  • Zkušenosti s OnePlus 6T poukazují na zlepšující se čtečku otisků prstů
  • Ta vyhodnocuje jak a kdy prst přikládáte a zrychluje čas pro načtení prstu

Nejnovější OnePlus 6T se může pochlubit čtečkou otisků prstů přímo v displeji. Jde o novou technologii, která mnoha uživatelům může přijít pomalejší a méně spolehlivá ve srovnání s klasickou čtečkou pod displejem nebo na zadní straně. Uživatelské zkušenosti s OnePlus 6T však ukazují, že první dojmy ze čtečky nemusí být konečné. Při každém načtení prstu se samotná čtečka učí a zdokonaluje. Jinými slovy zaznamenává i neúspěšné pokusy o odemčení. Po nějakém čase by tak čtečka měla být svižnější.

OnePlus 6T

Situaci můžete zlepšit také vy sami. Výrobce přímo doporučuje přidávání nového otisku prstu v tmavých prostorech, kdy by mělo dojít k co nejlepšímu načtení. Doporučuje se také při prvním načtení důkladně očistit senzor a otisk provádět v ideálních teplotních podmínkách. Není tak vhodné provádět jej nyní venku, kdy se teploty pohybují kolem nuly, stejně tak například po delším hraní her, kdy se telefon výrazně zahřeje. Poté by dokonce nemělo vadit, když budete mít prst mokrý či dokonce pořezaný. I v takovém případě by si s tím čtečka měla spolehlivě poradit.

Technické parametry OnePlus 6T 8 GB RAM

Kompletní specifikace
Konstrukce157,5 × 74,8 × 8,2 mm, 185 g, konstrukce: klasická, odolnost: ano
DisplejAMOLED, 6,4" (2 340 × 1 080 px)
Fotoaparát16 Mpx, LED dioda, autofocus, video: 3 840 × 2 410 px, 60 FPS
ChipsetQualcomm Snapdragon 845, CPU: 4×2,8 GHz + 4×1,7 GHz, GPU: Adreno 630
PaměťRAM: 8 GB, vnitřní paměť: 128 GB / 256 GB, paměťové karty: ne
Datové funkce5G: ?, LTE: 1 000 / 150 Mb/s, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth: 5.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 9.0
Akumulátor3 700 mAh, bezdrátové nabíjení: ne, doba nabíjení: 1:14 hodin
Dostupnostlistopad 2018,
Diskuze ke článku
Mike
Mam 6T od prveho dna predaja a ano, zlepsuje sa, ked prst prilozite 10x za sebou, je to velmi rychle, ale casom ako by to zabudla a opat sa to trochu spomali. Kazdopadne som s nou spokojny. Nie je najrychlejsia, ani nejpresjensia, ale je vpredu, co je pre mna najdolezitejsie a nie je taka zla, ze by som s nou nevedel zit . Je to nova technologia, ktora ma svoje muchy, pre a proti.
Sees
Musí se telefon odemknout každých 72hod. PIN kódem nebo ne? Tohle mě zajímá, protože u 6 to tak musím dělat.Nějak jsem nepochopil,k čemu ty čtečky jsou.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze